En Juanjo i la Sioux primers a Can Roja

201901 CanRoja Podi SiouxDiumenge a Can Roja, de bon matí i amb bon fred, ens tocava als de 1ª Divisió. Aquest cop tant sols érem 3 participants, Sioux amb Juanjo, Striptease amb Carme i Hippy amb Mercè.

La primera pista en reconèixer va ser la de jumping. Era una pista ben divertida on el guia en alguns punts havia de córrer bastant per arribar a marcar be. La primera en sortir va ser la Striptease que, al no tenir un bon quiet, va provocar un refús al tercer salt, la resta impecable i a molt bon ritme. Sembla que Striptease es sentia còmoda a Can Roja.

El següent va ser Hippy que, amb un quiet espectacular i una entrada a pals més que bona, van acabar la pista amb tant sols una refusada per “ l’efecte velcro” que l’atrau a la seva guia.

Per últim, Sioux, que sortia ben revolucionada i motivada amb el fred matinal, es va marcar un jumping perfecte sense penalitzacions, quedant la primera de la mànega.

201901 CanRoja SiouxJa amb una miqueta menys de fred i una mica de sol, començàvem l’agility. Tenia bastants punts on fallar, anem a veure que faran els caniquillus. La Striptease va tornar a sortir molt animada, tant que es va eliminar al segon obstacle fent un salt de longitud que no tocava. La resta de la pista va anar molt seguida, fent un balancí una mica lent però segur i tocant perfectament totes les zones.

El Hippy ben aviat va fer de les seves: una volada al balancí, un parell de refusades produïdes pel famós “efecte velcro”, una passarel.·la amb molt bona zona i eliminat a l’obstacle següent ja que la seva guia, a qui li pesa la part inferior de l’esquena, no va arribar a marcar el rere que tocava.

Per últim la Sioux, que últimament esta una miqueta repel·lent, va fer un agility que va demostrar que pot ser repel·lent bastant sovint. Resultat: un agility sense errors, penalitzant un segon per temps. Al final de la prova al primer lloc per la nena australiana.

Ens veiem a la propera prova al Cànic!