En Loki debuta, la Taca torna i la Striptease fa podi

En Loki comença a competir

201601 Rivalcan LokiQue fa un bon agilitista per començar l’any? Doncs anar a competir, que si no? El primer diumenge del 2016 ja ens ha tocat matinar i a un quart de nou del matí ja estavem a la prova de Rivalcan a 1 hora ½ de casa perque el petit de la casa, en Loki, i en Josep debutaven a grau I. En Loki encara no està del tot preparat pero no li manca gaire. Ha passat el test de sociabilitat sense cap problema, amb el simpàtic que és ell no entenia que tothom se’l mirés i ningú li digués res, deu haver pensat que tots estaven una mica bojos, però que hi farem ..

La primera pista de grau I era molt assequible però tenia nomes començar una entrada de slalom angulada una mica difícil per grau I, sobretot si encara no tens gaire clar per on es comença a fer. El super Loki ho ha fet molt be encara que com era d’esperar no li ha agradat gens aquesta entrada i preferia passar de llarg aquest obstàcle. Al final l’ha fet correctament pero ha decidit que l’acabava abans i, per no entrar en conflicte, en Josep ha decidit encara que no l’acabés i el dolent del jutge, que no estava disposat a perdonar-li, l’ha eliminat.

La segona manega d’agility era una miqueta més difícil però res que el nostre Loki no pogues fer, excepte el slalom es clar. Només ha sorgit un inconvenient: abans de començar en Loki ha vist una border molt maca, s’ha enamorat de cop i ha perdut tot l’interés per en Josep que no ha pogut captar la seva atenció fins que s’ha escoltat el xiulet del jutge i és que per en Loki una nena és una nena pero una pista es encara millor. Encara bo!  Pel que fa a la pista, força be. El balancí ha estat espectacular, sort que en Josep estava aprop sino potser hauria volat de la velocitat que portava. La taula no li ha agradat i ha costat una mica de pujar i al slalom ha decidit que si el pasava recte molt ràpit i ben apropet igual ningú s’adonava que no el feia.

Podi de la Striptease en grau II

201601 Rivalcan Podi Striptease

201601 Rivalcan StripAl cap d’una estoneta hem començat a reconeixer el jumping de grau II. Aquest jumping m’ha agradat molt, era una pista molt oberta pero havíes d’estar molt pendent perque era molt facil eliminar-se.

Han començat els nostres companys de la categoria L i la primera en sortir ha estat la Diana amb la Coma. Bo i el mal moment que esta passant -tots nosaltres estem també molt afectats- ha aconseguit completar la pista correctament.

201601 Rivalcan Coma2201601 Rivalcan Diana ComaAl cap d’uns quants gossos ha sortit en Sam amb la Collie que, després de la lliçó que li va donar ahir en Sam, avui ha fet uns quiets fantàstics, llastima que en un punt dels conflictius la Collie ha fet un salt que no tocava, val a dir que el que ha fet ella era el més natural pero aquest jutges sempre ho possen tot més complicat, pobreta Collie! Al cap d’un altra bona estona ja els hi tocava a la Maria i la Dana amb la que, com ja sabeu, estem treballant la motivació. Sembla que està funcionant i la Dana ens ha regalat un excelent amb una mica de penalització de temps, quedant cinquena de la mànega. Molt bé Maria, seguim així que anem bé!

201601 Rivalcan Ela201601 Rivalcan WifiPasem ja a la categoria midi amb la Carme i la Striptease que ens han fet una pista impecable, amb un petit ensurt pero quedant terceres de la mànega.

Tot seguit, en categoria mini, hem sortit l’Ela i jo molt segures les dues però en el darrer túnel, com sempre per un error meu de conducció, l’Ela ha tornat a entrar en el tunel resultant eliminades. Això si, molt contentes amb la pista que hem fet. Per tancar el mini han sortit la Tina i en Wifi que van sempre super rapids, fent una pista que si ens descuidem no els veiem. Dissortadament ha caiguit un palet, quina mala sort!

L’agility de grau II era una mica mes facil que el de grau III que acabaven de fer a l’altra pista però força semblant pel que fa als punts negres, però tots pero tots estem optimistes, segur que la farem bé!

201601 Rivalcan Collie201601 Rivalcan DanaHem tornat a començar per la categoria L. El primer en sortir ha estat en Sam amb la Collie que ens ha fet un quiet impresionant i una pista molt seguida pero quan al arribar al balancí, no sabem perquè, la Collie ha gaigut. En Sam ha repetit l’obstacle i ha estat eliminat però ha fet el que calia. molt be! Després la Diana amb la Coma ha fet un refús per una errada de conducció pero tambe molt be i, per ultim, la Maria a qui li ha mancat una estoneta per concentrar a la gossa al mancar un participant amb el que la Dana ha sortit molt pendent d’en Ferran (el seu papa). Bo i això ha fet una pista a 0, encara que penalitzant per temps.

En la categoria midi la Carme i l’striptease ens han fet gaudir d’una pista perfecta quedant en la segona posició al podi de mini+midi.

Ha seguit la categoria mini on hem sortit l’Ela i jo a fer-ho millor que el jumping i així ha estat, amb un agility a zero. Al cap d’una estoneta la Tina i en Wifi que, després de molt temps perseguint-ho, han tornat a aconseguir un zero en l’agility. Ja només en manquen dos per classificar-se pel Campionat d’Espanya i poder anar a proves selectives pel Mundial. Vinga Tina manca molt poc i tu pots aconseguir-ho!

Tornada de l’Ana i la Taca a la competició

201601 Rivalcan Manta Ana201601 Rivalcan TacaMentre en una pista es feia el jumping de grau II en l’altra es feia l’agility del III i després ha estat al revés. En grau III i després de molt temps sense competir per motius laborals, hem tornat a veure a l’Ana i la Taca, tot un equipà. Els organitzadors han volgut celebrar la seva tornada amb una mantejada, cosa que ha fet pujar els colors a l’Ana. Bo i això i que la pista d’agility de grau III era molt complicada, l’Ana i la Taca l’han superat com unes campiones i només han fet un refus. Després, en el jumping, també ho han fet molt bé, amb només un refús en un salt i sumant, per tant, un dels preuats dobles excel·lents.

Un cop acabada la prova hem hagut d’esperar a que fessin un agility especial per la repartició de trofeus i les cartilles. Tot plegat ha estat una mica llarg perque hem sortit d’allà a les quatre de la tarde tocades, sense dinar i molt cansats. Ara fins la propera.