En Marc i la Mia guanyen a Can Roja

202203_CanRoja_Podi_MiaLa tarda de dissabte ens vam aplegar una bona colla del Cànic a la pista de Can Roja a Sentmenat. En mini Sam/Taxi, en midi Carme/Striptease i O’Neil i Mercè/Nuguet, en estàndard  Marc/Mia i Ezequiel/Mel.

El temps feia intuir pluja però no es va acabar produint així que vam començar amb el jumping que havia dissenyat en Cèsar, un recorregut divertit però amb alguns salts enrere per no perdre la concentració.

En Mini en Sam amb la Taxi va fer un bon recorregut amb el millor temps, però van penalitzar amb un refús. En midi els equips no van estar prou encertats i es van eliminar tots tres. Després, però, en estàndard primer la Mia amb en Marc i després la Mel amb l’Ezequiel van completar el recorregut sense faltes.

En l’agility en Sam i la Taxi van tornar a fer un bon recorregut marcant el millor temps i aquest cop sense penalitzar, aconseguint un punt d’ascens i guanyar la mànega. Els midi van millorar i la Carme va finalitzar els dos recorreguts: amb O’Neil amb una falta i amb Striptease afegint-hi alguna refusada. Mercè i Nugget, però, es van eliminar per un túnel xuclador. En estàndard la Mia i en Marc van fer un bon recorregut sense faltes i marcant el millor temps amb el que guanyen la manega i obtenen punt d’ascens. La Mel amb l’Ezequiel va completar el recorregut però va penalitzar amb dues faltes a les zones de la passarel·la i la rampa.

Així dons en Marc i la Mia van aconseguir guanyar la prova en mida estàndard amb dues manegues molt bones en la seva primera visita a Can Roja, demostrant un cop mes el seu bon nivell de forma.