En Morgan ho peta a Reus

201705 Neo Podi MorganPont del dia del treballador a Reus. Un diumenge com avui, en que la majoria de la gent fa alguna escapadeta, alguns del Cànic hem decidit anar a visitar aquestes boniques terres. El cert és que la visita es redueix al club d’agility però allà és on gaudim de la bona companya dels agilitistes: una espècie en augment.

Hem matinat una miqueta, per això estan els dies de festa, i comencem per segona divisió on, amb gran alegria i entusiasme, han sortit a córrer els nostres representants.

201705 Neo LokiEls resultats immillorables el nostre “locuelo” Morgan es han fet esclatar d’alegria al aconseguir el primer agility a zero de la temporada i a més el jumping, quedant primer de la categoria gran.

Els seus companys: la Sioux, en Hippy, en Qumba i en Loki han fet uns jumpings espectaculars, fins i tot en Loki ha fet millor temps que els de talla gran.

Hem començat el dia amb gran eufòria, llàstima que l’agility no ha estat tan perfecte. Això, però, no ens espatllarà el gran dia de festa que estem gaudint.

201705 Neo Hippy201705 Neo QumbaDesprès de dinar una miqueta i de acomiadar-nos dels nostres amics de segona ja estem preparats per rebre els companys de divisió d’honor. Així hem donat la benvinguda a la Striptease i la Cora ja que l’Ela i en Drac ja hi eren des de primera hora acompanyant a en Loki i en Morgan. Així de dur és tenir família en una altra divisió.

201705 Neo Cora201705 Neo DracDesprés d’un muntatge ràpid ens hem trobat amb unes pistes, tant el jumping com l’agility, que han fet treballar la memòria del guies i la destresa per indicar al gos el que havíem de fer.

En aquesta categoria hem començat amb la Cora que ha fet els dos recorreguts perfectes per enveja de molts.

Després ha sortit en Drac, nois algú s’ha parat a olorar els pals de Reus? Tenen un aroma especial i ell ho ha descobert avui, per la resta les dues pistes molt bones.

201705 Neo Strip201705 Neo ElaA l’Striptease aquestes pistes amb tants enreres no li agraden gaire així que n’ha fet uns quants però ho ha arrodonit amb la seva versio de la pista ,que carai, li ha quedat molt be.

Seguidament la seva germana -que no podia ser menys- ha provat de rebotar després d’un salt i tornar enrera. Aixo hauria de valdre doble: sense ni agafar empenta la nena va i torna. La resta força be excepte un enrere que fet pel dret. A la segona, a veure si ens aclarim, la setmana passada em vas insistir en que no puges la rampa i fes el túnel, aquesta setmana faig el túnel en lloc de la rampa i tampoc et sembla be, Això és el que ha pensat l’Ela que ha acabat amb un qui t’entengui que et compri. Que hi farem!

En definitiva, ha estat una bona forma de passar el diumenge entre amics. No se si la millor però que ens agrada segur que si, perquè sinó no ho faríem. Fins la propera!