En Morgan i mitja Eli genials a Girona

201702 Girona Podi MorganDiumenge passat ens va tocar pujar fins a Girona per fer la 10ª prova de la lliga catalana de FCAG. Del cCànic erem 4 participants: En Josep i en Loki , la Eli i en Morgan i el Juanjo amb Sioux i Hippy.

201702 Girona LokiEl primer en sortir va ser en Loki, que com sempre, fa uns agilitys fantàstics fins que es troba amb el balancí, un refús… i un altre, que no Josep que no penso pujar, que això es mou i no mola, i el Josep que si Loki que has de pujar … i així una bona estona fins eliminar-se.

En mida gran li va tocar a en Juanjo amb la Sioux. Sioux va sortir lenteta com ens té acostumats però, poc a poc, va anar-se animant. Va fer una pista fluida fins que es va topar amb el eslàlom i va fer una refusada, després d’aquest error va pensar que ho havia de fer millor i va acabar la pista sense més errades, però penalitzant per temps.

Poc després tornava Juanjo amb l’altre aussie: en Hippy. Res a veure amb la Sioux, ell surt boig i bordant com si estigués de festa major, una pista ràpida i molt ben guiada per Juanjo, acabant amb una falta a la passarel·la i dins del temps establert.

I per últim en Morgan, que sortia amb l’Eli que encara la tenim una mica lesionada, però és una xicota forta i dura. Va aconseguir fer un magnífic agility a 0…ahhhh no! A 0 no!! Per primera vegada i crec que última, en Morgan va penalitzar poc més d’un segon per temps.

201702 Girona HippyEl jumping prometia bones pistes, era molt fluid i donava peu a que els gossos i guies poguessin gaudir.

En Josep i en Loki van començar molt be, però aquest gos corre molt i molt i en Josep no tant, així que després de un túnel recte li va ser impossible  arribar per posicionar-se i en Loki va fer de les seves, fent un salt al revés.

Més tard li va tocar a Sioux, que tornava a sortir a pista algo descol·locada i va anar fent la pista xino-xano fins que després d’una bona recta va donar per fet que això ja s’acabava i va fer un conat d’anar-se’n. En Juanjo, ben ferm, la va fer tornar però ja s’havia desconnectat, així que es va sortir de l’eslàlom i en Juanjo per no agobiar-la més va seguir fent la pista amb bastanta fluïdesa, però ja eliminats.

En Hippy sortia poc després, amb un quiet molt dubtós. Juanjo va decidir seguir endavant, fent una pista molt bonica i ràpida però amb un palet a terra i dos segons de penalització per temps. Així i tot van aconseguir quedar en un fantàstic 4rt lloc de la general, sumant uns quants puntets per la lliga. Aquest parell cada dia s’entenen millor.

I per finalitzar en Morgan, que ens va fer disfrutar d’un jumping rapidíssim, fluid, sense entrebancar-se amb l’Elisenda, acabant amb un 0 i aconseguint finalment un 2on lloc al podi. Eli, ets la canya… fins i tot lesionada ets capaç de fer unes grans pistes… Felicitats!!!!