En primera divisió podis a totes les categories

Tàrrega es va mudar a Can Bosc per a la segona prova de FCAG, cosa que ens venia molt bé, sobretot als del Cànic, ja que ens quedava molt més a la vora. Arrel d’això l’afluència caniquilla va ser força destacable i reunits a Dosrius ens trobàvem en Hippie, en Bruc i el Jazz, la Mel, la Winter, en Jake, l’Striptease, en Loki, la Thai, en Kuma i en Fox. Un 11 de luxe que estava disposat a anar per totes.

Mànega d’agility

202009 CanBosch Fox202009 CanBosc ThaiComençàvem per l’agility i els més petits eren els encarregats d’estrenar les pistes, així que van començar pel gos “ratilla” de la Mónica, en Kuma, que va anar superant a la perfecció tots els obstacles, fins que en el penúltim salt la Mónica va tenir pressa per marxar i va provocar un refús en el wrap.

El següent va ser en Fox, que sorprenentment va fer bé totes les zones de contacte, però no tan sorprenentment va tirar dos pals en el tram final de la pista, quina llàstima!

202009 CanBosc Mel202009 CanBosc JakeLa Thai estava molt convençuda de les seves possibilitats i va fer una pistassa amb només un refús al balancí que el Sergio va reconduir ràpidament.

En Loki tancava la ronda de petits i després de fer falta a la baixada de la passarel·la i passar-se de llarg l’slàlom, va eliminar-se en fer un salt en la direcció contrària.

En midis, l’Strip va aconseguir acabar una pista molt fluida, amb només una falta a la baixada de la passarel·la, maleïdes zones!

El Jake va acceptar l’aposta de l’Striptease i la va doblar, així que es va saltar la passarel·la i a més la rampa, això sí, súper feliç.

Finalment, en categoria L i XL va arrencar la Winter, amb un 0 rapidíssim marcant el millor temps, enhorabona!

El Bruc, en veure-ho, es va posar gelós i va fer un altre 0 (com ens té massa acostumats) a una velocitat boníssima, bravo!

No va tenir la mateixa sort la Mel, que va quedar eliminada en convertir en rere un salt que era recte.

En Jazz, per la seva banda, es va saltar la passarel·la i va quedar eliminat en fer un refús encadenant el salt següent, sense que al Víctor li donés temps de corregir.

L’últim de tots, en Hippie, també va caure eliminat per fer un salt en la direcció contrària a la que tocava.

Mànega de jumping

202009 CanBosch Hippy202009 CanBosc Winter

El Fox es va proposar no tirar pals…Mentida, al Fox li és absolutament igual això, així que va tirar-ne 3 i es va quedar tant ample.

La Thai es va reafirmar en les bones sensacions de l’agility i va completar un jumping fantàstic a 0. Enhorabona!!

El Loki, potser perquè el Josep va començar amb la mascareta posada i no oxigenava de la forma desitjada, va trampejar la pista acabant només amb una falta.

202009 CanBosc Bruc 2202009 CanBosc JazzL’Striptease va prometre no saltar-se la passarel·la aquesta vegada i ho va complir! Quina culpa té ella de que als jumpings no hi hagi zones? Una altra pista a 0 pel Cànic! Bravo!

El Jake va finalitzar el jumping amb tant sols una refusada mentre que la Winter el va acabar amb dues faltes i un refús.

El Bruc, com us podeu imaginar, va tornar a fer un 0, aquest binomi està en un gran moment!

Qui també va fer una gran pista a 0 va ser l’Ezequiel amb la Mel, enhorabona!!

Els zeros anaven un rere l’altre, ja que en Hippie també va completar la pista sense errades, llàstima que va penalitzar unes dècimes per temps.

Finalment en Jazz va quedar eliminat també en aquesta segona mànega.

Resultat

Una tarda una mica llarga que ens va deixar molta feina per fer, com no pot ser d’una altra manera, però que ens va deixar també podis pel Cànic en totes les categories:

  • Thai campiona de S
  • Strip segona de M.
  • Winter segona de L
  • Bruc campió de XL

Moltes Felicitats a tots!!