En Ricard i l’Aika ja son a grau II

201103_Almozara_AikaCap de setmana profitòs per en Ricard, ni que la cosa va començar una mica complicada (arribar a l’Almozara no és senzill i els navegadors no sempre ajuden), després va millorar notablement i diumenge, després de familiaritzar-se amb la pista i l’entorn, van aconseguir un excel·lent que els permet optar ja al grau superior de competició. Cal reconeixer que, gràcies a la seguretat de tots dos ens els recorreguts, ho han fet en un temps rècord ja que fa tot just un mes que van començar a competir. Felicitats per tots dos i ara a seguir treballant, que en grau II cal fer no un sino dos zeros en el mateix dia i els temps són més ajustats!

Pel que fa als altres competidors de grau I, en Jon i la Crazy varen tornar a fer una mànega amb qualificació d’excel·lent, pujant al segon lloc del podi al final de la jornada. El cert és que diumenge en Josep i la Vilma no van tenir massa sort: trobar-se una madalena al mig de la pista no és quelcom habitual, podeu imaginar que faria el vostre gos si fos el cas?

201103_Almozara_Jon2201103_Almozara_IngridEn grau II, la Montse i la Nit també van tenir una “pega” en una pista molt complicada quan ja estàven a punt de completar-la amb qualificació d’excel·lent; la Tila no va tenir gaire sort en les seves pistes i en Jordi va optar per assegurar l’execució de la pasarel·la de la Gamma encara que això impliqués eliminar-se. Pel que fa a en Drac va fer un nou doble excel·lent bo però no a zero, amb el que bo i que encara te opcions per anar al Campionat d’Espanya individual, el cert és que no ho te fàcil.

En grau III la Nit va fer totes les seves pistes amb qualificació d’excel·lent i la Tulla, amb la Ingrid, va repetir el bon paper del dissabte, quedant al final en segon lloc en la classificació conjunta del cap de setmana i emportant-se, a més del trofeu, un premi en efectiu de 60 euros.

Un cop més, un viatge agradable amb bon ambient (i solet diumenge) encara que invariablement les proves s’allarguin més del previst. Un sopar en grup dissabte (tard, un cop superades les incidències logistiques amb l’hotel), una bona habitació i un complet esmorçar diumenge abans de la prova, van ser el complement que van ajudar a refer-se i a mantenir l’esperit de l’equip.

Fins la propera!