En Rufo suma per l’equip i fa un salt en individual

En José i en Rufo, segons al podiDes que va començar la temporada de competició de la Federació Catalana d’agility el nostre club ha liderat la classificació per equips en la nostra Divisió. No es fàcil però mantenir-ho i, ni que en la prova del Maresme vàrem donar una bona empenta, tornavem a tenir als nostres seguidors molt a prop. Abans de la prova d’avui el Cànic tenia 448 punts i el següent grup: Can Bugunyà en tenia 431 el tercer amb 346 punts queda ja més llunyà. Avui era, per tant, el dia de consolidar i ja que participavem en Drac, en Rufo i la Fosca, mirar de puntuar al màxim.

El dia, però, no ha començat així: en Josep i la Fosca s’han despistat en l’entrada d’un tunel (per un cop el problema no ha estat que hi anés quan no tocava, sino al revés). Bo i que després han completat la pista amb velocitat, ja no podien sumar l’excel·lent imprescindible per puntuar per l’equip. En Drac i en Rufo, però, tercer i quart respectivament després de la primera mànega, si que mantenien les opcions (al igual que la nostra competència més directa que ha fet pistes impecables).

En la segona mànega, però, en Drac s’ha eliminat amb el que perdíem un dels dos puntals de l’equip. La Fosca ha fet una pista molt maca (bo i que per un moment ha semblat que anava a eliminar-se) i això li ha permés sumar algun puntet per l’equip. Només ens quedava en Rufo i val a dir que tant ell com en José s’han portat. Un recorregut impecable que ha fet que al final quedés en el segon lloc sobre la suma de mini i midi. Algun dels nostres seguidors ha fet una falta, a veure com quedem … si seguim davant serà per ben poquet.

A banda, però, hi ha la classificació individual. En mida mitjana l’Elisenda i en Drac lideren amb molt avantatge (ni que darrerament els està sortint una competència forta). En mini però, en Rufo estava en segon lloc i ja portava un parell de proves retallant distàncies al primer. Amb aquest resultat d’avui creiem que haurà passat al primer lloc bo i que les diferències seran petites i caldrà defensar-ho.

201102_Selva_FoscaCaldrà veure com ens va a tots plegats la setmana vinent a Reus, a veure si aconseguim ser dos o tots tres els que ho fem tant bé com avui en Rufo. Esperem que en Josep i la Fosca estiguin al seu millor nivell (per que després s’han de perdre una competició) i a veure si en aquesta propera ens pogués acompanyar l’Iru que sempre dona suport moral a tot l’equip.

De moment, si no ens hem equivocat, estem liderant la classificació per equips, la individual en categoria mitjana i la de categoria petita. Es a dir, totes les categories a les que ens hem pogut presentar.