En Taboo fa podi a Anglès

El passat diumenge es va celebrar la XI prova de la Federació Catalana d’agility, organitzada per Connecting Dogs, al camp de futbol d’Anglès, el lloc on es celebrarà la Copa Catalunya els dies 13 i 14 de Juny de 2020.

La jornada va començar amb la prova de Divisió d’Honor, concretament per la categoria midi amb el jumping.

202002 Connecting Taboo202002 Connecting DracEn Taboo va deixar el llistó molt alt ja que es va marcar una pistasa a zero marcant el temps de la mànega. El Drac també es va marcar una pista a zero però en aquesta ocasió no va poder puntuar perquè el Taboo el va fer penalitzar per temps.

202002 Connecting Boira202002 Connecting ElaEn quant als minis, la Boira i la Cristina -que no estava en el seu millor moment- van acabar eliminades. Mentre que l’Ela que va sortir molt contenta a pista i amb bon ritme, va fer una pistasa a zero quedant segona de la mànega.

202002 Connecting Fish202002 Connecting CollieArriba el torn dels estàndard L on el Fish aconsegueix fer la pista a 0, acabant els quarts en el jumping. La seva germana “perruna” Collie, també va fer una bona pista però un pal a terra els va fer penalitzar. Mentre que la Vipper, tot i que anava molt bé, va refusar l’últim obstacle i el Jordi va decidir eliminar-se per repetir la seqüència.

202020 Connecting Sioux202002 Connecting CoraEn quant als estàndard XL, la Sioux no va superar el jumpinov quedant eliminada i la Cora si que va acabar la pista a 0 però el sistema que fa servir Divisió d’Honor no beneficia a aquest binomi que va penalitzar gairebé13 punts respecte al guanyador de la mànega.

202002 Connecting VipperL’agilitoswky no va anar tan bé com el jumpinov. En midis, el Drac fa una falta a la passarel·la mentre que el Taboo ho fa a la rampa. Bo i això l’Estel va pujar al podi en 3a posició, ben fet!

En minis, la Boira falla en tot excepte en el balancí que el fa perfecte. Mentre que l’Ela, que anava molt bé, falla en la última seqüència i acaben eliminades sense poder rematar la feina tan bona que estaven fent a la prova.

En els estàndard L la cosa no millora molt. La Collie refusa l’entrada d’un eslàlom que va causar més d’un problema als participants i s’acaba eliminant per treballar la passarel·la. El seu germanet Fish, demostra que la pista no és un repte per a ell però després del balancí pren la iniciativa i decideix fer un salt en sentit contrari quedant eliminats. Mentre que la Vipper es torna a marcar una pistasa però amb una falta a l’eslàlom.

Arriba el torn dels XL on la Sioux comença la pista posant emoció, ja que ella volia fer túnels i no tant els salts que li deia el Juanjo. Finalment aconsegueix acabar la pista amb una falta a la rampa i una altra a la passarel·la. La Cora també fa una bona pista però també saltant abans de la zona a la passarel·la.

I aquesta és la crònica dels caniquillus a Anglès, ens veiem a la propera prova FCAG a Badalona!