En Taboo guanya amb claredat en primera divisió

201703 Quiteria TabooDiumenge els participants de primera dividisió van matinar per anar a competir a Santa Quiteria. La Collie no va poder saltar per una petita lesió, de la que es recuperarà rapidament, pero tot i aixi va venir amb la seva familia per veure l’espectacle que tenien preparat els seus companys.

Com és habitual, el Taboo i l’Estel, en aquest cas més l’Estel, van fer una pista per comprovar com estava el public de tensió. En resum va ser una pista d’anar salvant errada rera errada des d’el salt numero 4 fins el 18. Tot i això, i encara no s’ho expliquen, no van cometre cap penalització i van guanyar el jumping.

En el jumping la Dana portava una pista a 0 però, arribant al final, es van equivocar de boca de tunel i això els va portar a l’eliminació. Tot i això l’agility els va servir per treure’s el mal gust de boca ja que va ser el gos més rapid a 0 amb el que va marcar temps i es va emportar algun puntet més per la lliga.

L’agility del Taboo va ser força digne, no perfecte per la seva mestressa exigent, pero força bo i a més molt ràpid. Això els hi va donar el primer lloc també en l’agility i, al sumar les dues pistes, va resultar el guanyador de la prova.

201703 Quiteria Taboo2201703 Quiteria Dana