Ens ha deixat un gran gos

201512 NinaLa retrobada dels companys del club en la primera competició de l’any ens ha portat una noticia que ens ha deixat glaçats. Dijous va morir la Nina, la petiita papillon de la Diana. Va ser de cop, sense cap indici prèvi, mentre feia la seva vida normal.

Mai és just que ens deixi un gos però en el cas d’una gosseta de dos anys i amb el caràcter i empenta de la Nina, bo i la seva petita mida, això és especialment doloròs.

La Nina era l’alegria del club, sempre estava entremig dels gossos grans, sense cap racança. Era molt activa i expresiva i, si mai necessitavem un gos alegre i hipersociable per jugar i ensenayar pautes de comportament als cadells, sempre sabíem que podiem comptar amb ella.

Era, a més, una gran competidora en agility que cada dia estava plantejant nous reptes esportius a la Diana i que tenia un gran recorregut pel davant.

Ens sap molt de greu, Diana, per tot el que representava la Nina i per tot el que has hagut de passar i estas passant. Saps que comptes amb tot el nostre suport.

Una abraçada,

201512 Quiteria Nina2