Ens hem rascat la panxa aquestes vacances?

201709 Badalona HippyEl passat diumenge ens vàrem tornar a reunir molts companys per començar la nova temporada de la Federació Catalana d’Agility. És un dia que a quasi tots ens agrada molt, és com la tornada al “cole” després de vacances. És el primer dia en que es veu qui ha fet els deures durant l’estiu o qui s’ha estat rascant la panxa totes les vacances.

A mi em toca explicar la tornada al “cole” dels equips de segona divisió. Aquesta primera prova ens vam reunir tots al C.A. Badalona on el C.A.Santa Quiteria organitzava la prova. Els equips del cànic que participaven en aquesta prova érem pocs, els pocs que la temporada pasada no vam ser capaços de pujar a primera divisió, podríem dir que som els endarrerits de l’escamot Cànic: En Josep amb en Loki, Juanjo i Sioux i Mercè amb Hippy, aquest últim ja és un clàssic a segona… porta 3 anys i no sembla amb ganes de canviar de divisió. Doncs be, diumenge vam veure que tots 3 participants ens hem estat rascant la panxa durant les vacances, be…alguns més que altres.

201709 Badalona SiouxEls primers en sortir van ser Sioux i Juanjo. Era un jumping fluid i ràpid amb pocs entrebancs. Sioux no va anar tant animada com voldríem, però va seguir molt be a Juanjo, tant be que en un “rere” Juanjo li va marcar un “hop” normal i ella ho va seguir fil per randa. Així que primer eliminat de la temporada. Després sortia Hippy, que es notava que no havia fet els deures estivals, borda que borda, un quiet dubtós, una guia que tampoc ha fet els deures i eliminat al mateix lloc que la Sioux. En mida Mini estava en Loki i en Josep, i…ells si que han fet alguns deures, un jumping a velocitat de la llum, molt ben guiat i començant amb el primer zero de la temporada, fent el millor temps de tota segona divisió.

Poc després fèiem l’agility, aquest pista ja era algo més seria, una pasarel·la una mica complicada per alguns, però la resta força assequible. Sioux tornava a ser la primera en sortir, i tant aviat com Juanjo li va donar la sortida, se’n va anar cap a una motxilla que hi havia a prop a veure si hi trobava algun regalet. Juanjo va aconseguir que deixés la motxil·la i fes la pista, una passarel·la lenta amb un bon salt al final, no fós que per casualitat toqués la zona, un refús a un túnel i la resta ben animada i tocant la zona de la rampa, potser la primera zona en mesos, així que moltes i moltes xuxes com a premi final. Seguidament ja teníem a Hippy bordant i bordant al primer obstacle. Surt esbojarrat, refús al segon salt, falta a la passarel·la, refús al quart obstacle, borda que borda, corre que corre i refús a la rampa, borda que borda i segon eliminat del dia. I per últim en Loki, surt com un llamp, passarel·la rapidíssima amb una “lleugera” falta al final, i poc després el maleït balanci, En Loki el puja com si el perseguís un diable i surt volant, literalment volant. Repeteix i per segona vegada torna a sortir volant. Tercera vegada i successives refús, refús..refús .. fins que en Josep l’enganya amb una xuxe inexistent i “voilà” un balancí bastant ben fet i sortida ràpida de pista.

201709 Badalona LokiEsta clar després de veure les pistes que, per molt que diem, ens hem fet unes vacances brutals, que hem jugat molt, ens hem rascat la panxa i seguim igual que la passada temporada. Sioux xino-xano, Hippy borda que borda i en Loki defensor de la retirada del balancí. Així que companys, a posar-nos les piles que si no mai ens veuran per primera divisió!

Ens veiem a Tàrrega ¡