Escarapel·les i bocates

LlunaBrisaDiumenge passat, al voltant de les 11 del matí, començava la prova de Primera Divisió de la FCAG a les noves instal·lacions del Club Agility La Daga, a les terres de Lleida. Havíem fet més kilòmetres de l’habitual però estàvem decidits a fer un bon paper i portar cap a casa algun punt, escarapel·la o, al menys un bon “bocata”.

Érem un equip de quasi cada categoria, per allò de donar diversitat i tocar totes les tecles: la Mel&Janina en XS, la LLuna&Robert en S, l’O’Neil&Carme en mida mitjana i la Brisa&Eugenia en mida gran. Intuíem que les pistes serien exigents amb un terreny al qual no estem acostumats i podia passar qualsevol cosa, tant bona com dolenta.

Vàrem començar per l’agility, amb un inici on o corries molt o el gos ho feia sol. La Mel no va tenir clar un punt d’aquesta seqüencia, perdent un temps preciós per a ella, però la resta de pista la va anar completant sense errades. La LLuna, ja més experta i amb el Robert anant a per totes, va fer una pista impecable i es va posar al capdavant de la classificació dels petits. L’O’Neil tot i començar amb una sortida espectacular i una passarel·la de campiona va considerar que tenia ja la feina feta i es va eliminar per poder acabar fent una pista alternativa, que no per això menys complicada. La Brisa, malgrat estrenar-se en el tipus de terreny, van ser l’únic equip que va completar la pista sense penalitzacions i amb punt d’ascens, situant-se també en el primer lloc de la classificació dels grans.

MelEl sol continuava lluint i vàrem passar al jumping. La Mel ens va sorprendre amb un molt bon jumping sense errades tot i que en alguns moments semblava que les seves cametes es quedaven una mica encallades en la sorra perdent una mica de temps. El Robert va sortir estirant de la LLuna per treure-li el màxim de velocitat però tot té un preu i es va passar una mica de frenada en l’eslàlom, cosa que va provocar un refús. L’O’Neil va decidir que aquella pista no era per ella i que ja en faria una de més interessant, cosa que va provocar que la Carme se l’endugués de pista per evitar que continués fent el boig. I finalment la Brisa, ja més confiada, va sortir amb molt bona velocitat però un gir massa tancat per a la mida de la Brisa i una indicació poc clara de l’Eugenia va sumar dues penalitzacions a l’excel·lent recorregut que va fer.

Resum de la jornada. Escarapel·les vàries i “bocata”. La Brisa i l’Eugenia van quedar primeres de la categoria gran, el Robert i la Lluna van quedar segons en la categoria Mitjana, la Janina i la Mel van marxar molt contentes amb l’actitud i l’esforç de la Mel i la Carme es va endur un meravellós bocata de bacon amb formatge!.