Espectacle en grau 3

202302_Badalona_Patum202302_Badalona_TaxiA Badalona dissabte per la tarda el grau 3 començava amb la prova de jumping. Del Cànic érem una bona colla però sabíem, pel que havíem vist a grau 2, que el jutge no ens ho posaria fàcil, i així va ser!

Per motius diversos (eliminats voluntaris per evitar punts conflictius que podrien ser perillosos pel gos, despistes del guia, iniciatives del gos …) pràcticament tots ens vàrem eliminar i això va fer que brillessin més els dos únics del club que vàrem completar la pista. Va se el cas de la Patum amb una pista d’infart, intentant fer el que no tocava però corregint a l’últim moment que va acabar amb nomes un refús i de la Taxi que la va fer sense penalitzacions i passant-nos la ma per la cara a tots!

L’agility també prometia diversió amb uns quants punts de difícil gestió. Entre els petits, la Patum va perdre una mica de temps amb els seus intercanvis d’opinions amb la Neus però va poder completar la pista sense penalitzar. La Taxi aquesta vegada va penalitzar per un excés de confiança del Sam però tot i així va acabar la pista amb honor. Com a resultat final, la Patum i la Taxi van aconseguir acabar en segon i tercer lloc respectivament de la categoria mini.

En la mida intermèdia, el Fish es va marcar una pista espectacular, sense penalitzar, com també ho va fer la Mia però amb una petita penalització per temps.

La resta, Winter, Loki, Nugget, Pia, Quimera i O’Neil no varen tenir tanta sort però varen estar allà, malgrat el fred que feia i gaudint de les pistes.

La propera vegada segur que anirà millor!