Espectacle i podi a Santa Quitèria

201606 Quiteria podi CoraDissabte a Sta Quiteria no feia calor… ens desfeiem directament! Però no enganyem a ningú i els frikis de l’agility podem queixar-nos del temps que sempre estem allà complint.

La Cora, en Qumba, en Morgan i en Drac han sigut uns dignes representants del club, amb actuacions o bones o divertides. El grau II ha començat per un agility on en Qumba ha començat saltant-se el quiet i fent el segon salt al revés.  Tot molt chulo, sobretot la cara d’en Juanjo que estava recollint el pal que també havia tirat. Després ja han aprofitat per corregir zones. En Morgan ha sortit del quiet abans de que la jutgesa pités unes 1.000 vegades, desmuntant els túnels i atropellant l’equip de pista, però eh, encara no havien donant la sortida, no pasa nada… Després ha fet una pista de llibre molt controlat però eliminat perquè al fer la zona de la rampa ha baixat les potes de l’obstacle i les ha tornat a posar. La Cora és un rollo! Un zero “patateru”… Quan elles corren sempre sembla que tot sigui fàcil.

El Jumping demanava fer un bon quiet i els nostres d’energúmens (Morgan i Qumba) s’han portat bé. Han resolt molt bé la pista, tot i que ja es notava que la calor els afectava bastant tirant sols 1 pal, i en el cas d’en Qumba, obrint la roda, però sols per la part de dalt, homeeee… Que un té un estilaco i ha de demostrar que no cal fer la pista a 0 per cridar l’atenció. La nostre Cora, la segura, ha aconseguit fer el jumping veloçment i ha  0 el que la ha fet pujar a podi en la segona posició dels estandars de grau 2. Enhorabona! I a més, ha obtingut un preuat punt net!

A grau 3 en Drac ha començat amb un fantàstic jumping a 0 on l’Elisenda l’ha animat com mai i ha sigut dels més ràpids. Malauradament, s’han eliminat en l’agility en un punt on es demanava distancia però això ha permès treballar la zona de la passarel·la més tranquils.