Exit merescut del nostre equip

201101_Maresme_podiEn aquesta prova era important agafar avantatge. Bo i que el nostre equip ha liderat la classificació des de la primera prova, l’absència d’algun componenet en alguna competició i l’alt nivell dels equips que portem al darrera havia anat reduïnt la distància fins només nou punts d’avantatge. Aquest cop, amb l’equip al complet: Drac, Fosca i Rufo, calia deixar clar el nostre nivell i així ho varem fer.

Després de la mànega de jumping, la Fosca -amb una pista molt bona- liderava la classificació conjunta de mini i midi, en Drac era segon i en Rufo quart. El recorregut d’agility va introduir alguns canvis: va ser en Drac qui va fer un recorregut brillant, adelantant a la Fosca en la suma dels dos. Al final en Drac va ser primer, la Fosca segona i en Rufo, amb dues pistes perfectes, va mantenir el quart lloc conjunt.

Varem aconseguir, per tant, l’objectiu de millorar la nostra marca en la classificació per equips però, a més, varem reconfirmar el lideratge de l’Elisenda i en Drac en la classificació individual de midi i reduir les distàncies d’en Rufo i la Fosca, segon i tercera respectivament, respecte al primer lloc individual en mini. Una jornada rodona, per tant.