Feines per la prova de Carnestoltes

Us adjuntem la previsió de tasques per les proves d’aquest cap de setmana. Com sabeu aquest cop anem una mica justos de gent per col·laborar-hi i hem hagut de demanar algunes ajudes puntuals, per això hi ha gent que arribarà més tard (quan realment calen) o que haurà de marxar a una hora concreta. Bo i això, com cada any, segur que ens en sortim amb la col·laboració i bona voluntat de tots.

No hem pogut cobrir com voldriem totes les tasques amb el que és possible que haguem de fer alguns ajustos “sobre la marxa” sobre tot per cobrir algunes tasques incòmodes però necessàries com estar pendents del pàrquing. Mirarem d’adaptar-nos al màxim a les conveniències de cadascú. En qualsevol cas, si durant la prova veieu que podrieu ajudar en alguna cosa més o podeu venir amb algú més per donar una mà, digueu-nos-ho a en Josep o la Neus i us estarem molt agraïts.

Si veieu qualsevol cosa inadequada a la previsió, com que heu de fer dues feines a l’hora o que no hi sereu a l’hora en que teniu una activitat, si us plau, digueu-nos-ho també i mirarem de combinar-ho.

Gràcies per la vostra col·laboració, entre tots segur que sortirà genial.

Relació de tasques previstes (PDF)