Canictoltes 2018

El concurs de disfresses

201802 Carnestoltes Disf podi grup201802 Carnestoltes Disf Cora

201802 Carnestoltes Disf Thai201802 Carnestoltes Disf podi indiv Diumenge passat va ser un dia molt diferent, començant per la vestimenta, tant la nostra com la dels nostres gossos que, pobres, no hi estan gaire acostumats. Així ens vàrem trobar de cop amb mexicans amb fajitas, serveis d’emergència amb els gossos fent d’ambulància o cotxe de policia, ampollles de salsa amb hotdogs, jocs de cartes, ovelles, abelles, papallones, un grup de gent que bo i anar de blanc feien una mica de por …

Tot plegat feia molt de goig i va complicar molt la decisió de lesdues jutges que aquest cop han estat representants del grup Grillats de Cabrera de Mar. Cal agrair la seva feina, en que aquest cop, en la línia del que fan al seu grup de teatre, han valorat molt la feina per preparar-se les disfresses.que fa als trofeus de disfresses: com a grup van guanyar en Fran amb en Fox i la Laia amb la Brownie que van presentar-se en representació dels serveis d’emergència: bombers i policia.En individual (fins a 3 individus sumant persones i gossos) van valorar la originalitat i la feina d’elaboració de les disfresses. Els guanyadors, realment originals, van ser en Fran i la Jessica amb en Labai que van fer un homenatge a les salses més populars. seguits d’una Natàlia que feia un equip mostruós amb la Vega i en Victor perseguit pels seus comecocos: en Bruc i en Jazz

Podeu veure moltes més fotos de les disfresses a l’album de disfresses del Canictoltes 2018

Els jocs d’agility

201802 Carnestoltes Ag Podi Toni201802 Carnestoltes Ag Podi parellaSeguidament varem començar amb les proves d’agility, una mica diferents de l’habitual per que tothom hi pogués participar.

Jumping per parelles: varem fer parelles de gossos de competició amb gossos mes nous i havíen de combinar-se un recorregut. Va estar molt bé encara que més d’un va tenir problemes per acabar el seu tram. Cal destacar la feina de la Lola que, amb només amb un mes al club, va ser capaç de complir amb la seva part. Al final van guanya en Sam i la Collie i la Yolanda amb Mitica.

Endevina el temps: no es tracta de fer la pista més ràpid que els altres sino d’endevinar el temps que faràs sobre un recorregut abans que ningú el faci.. Calia ajustar la previsió i desrprés fer la pista sense passar-se del previst. En Fish s’hi va apropar molt però al cap d’una estona la Collie va quedar-se  menys de mig segon de la previsió. Durant garirebé tota la prova va estar liderant ja que era molt difícil superar-ho. Ara bé, gairebé cap al final, en Toni amb en Cookier va dir que ell faria la pista en 18 segons i, dit i fet, va fer-la en 18:00. Sort del cronòmetre electrònic! Per tant la prova se la va endur en Toni que, a més, feia segles que no passava pel club.

Gambler: Aquesta prova es tracta d’anar sumant punts segons els obstacles que fas en un temps donat i mirar fer una secuencia final que et dona uns punts extres. La prova va estar molt disputada i en Loki va estar a punt de guanyar però al final, aquest cop també, se la va endur el iaio del club en Cockie conduït per en Toni

Podeu veure moltes més fotos dels jocs d’agility a l’album d’agility del Canictoltes 2018

La calçotada

Però aquí no es va acabat fa festa. Varem fer també una barbacoa espectacular amb calçotada inclosa espectacular. Vàrem acabar tots ben tips i cal agraïr la feina de l’equip de foc i brases que va estar treballant molta estona mentres els altres menjavem. Al final, però, van poder ells també dedicar-se al tema.

Al final vàrem acabar ben cansats (de la teca ja no vàrem fer ni fotos) però molt contents. Ens ho varem passar molt be i l’any vinent segur que encara farem mes coses.