Festa de zeros

A la penúltima prova de la temporada de RSCE organitzada pel Club d’Agility Santa Quitèria a les instal·lacions del Vallès vam anar bona representació del Cànic de grau 2 en busca dels últims punts de la temporada, tot i sabent que en Jordi no ens ho posaria fàcil 😉

202112 Valles Boira202112 Valles PatumVam començar els petits fent un Agility fluid al mateix temps que divertit. La Boira va començar estrenant el marcador amb un zero. La Patum va caure eliminada fent un salt en direcció contrària. I la Taxi que anava molt bé, es va eliminar al eslàlom. Encara s’ha d’acostumar als veïns porcins que de tant en tant ens peguen algun «sustillo» xD

202112 Valles Taxi 2202112 Valles LokiEn els mitjans, el Loki també va començar molt bé la pista, però va decidir que no li venia de gust fer l’eslàlom, passant de llarg i sortint-se abans de temps, tot i així va fer unes bones zones fins que es va eliminar fent un salt en direcció contrària. L’Oneil va ser més original i quan quasi tenia la pista acabada, va entrar en un túnel que no tocava, no sabem si per decisió pròpia o pels braços de la Carme que anaven una mica bojos marcant els dos túnels 😉 La Nugget va fer una molt bona pista, llàstima de la falta que va fer als pals, sortint abans de temps.

202112 Valles Mia202112 Valles SiouxEn quant als standard, la Mia que anava fent una bona pista, quan es va trobar a la pujada de rampa va decidir que preferia fer el tunel eliminant-se a pocs obstacles del final. Sort de la Sioux, que segura i imparable es va marcar una pista sense penalitzar amb punt d’ascens.

Al Jumping, la Boira es va eliminar, mentre que la Taxi i la Patum van acabar la pista sense penalitzacions aconseguint els punts que venien a buscar.

202112 Valles Nugget202112 Valles ONeilEls midis també ho van fer força bé, però una falta del Loki al longitud i una refusada de la Nugget a un salt els va fer penalitzar. Mentre que l’Oneil va aconseguir acabar la pista perfecta.

Els standard també van marxar contents, tant la Mia com la Sioux van acabar la pista a zero.

 D542253 D542255 D542260La festa de zeros aconseguits van fer que el Sam i la Taxi pugessin al podi en tercera posició. En categoria Midi els mini aussies van acaparar el podi, i es que les inseparables amigues Nugget i Oneil van quedar en primera i tercera posició respectivament. Mentre que la Sioux va quedar segona en categoria L+XL.

Un diumenge més hem gaudit de l’agility, de les pistes del Jordi que mai no defrauden, del solet i la bona companyia. Enhorabona a tots per la feina ben feta i ens veiem la propera setmana a l’última prova de l’any.