Festa dels més novells

Dissabte

Per Abril cada gota val per mil i així va ser aquest dissabte en el Cànic. Això, però, no ens va espantar: ni als que venien només a donar un cop de mà ni als participants. Tots estàvem allà, com uns valents i molt ben abrigadets.

201804 Canic Diss Podi G1SMEn primer lloc, estrenant la pista sota la pluja, vàrem tenir als més nous de grau 1. Tots vàren tenir una actuació fantàstica pero encara que el blat s’estiri com un fil només hi havia trofeu pels tres primers classificats. Així vàrem veure al podi a la Sieglinde i la Rita en el primer lloc i amb dos zeros a la saca ( i -molt important- amb dos jutges diferents), a en Marc i en Nevat -amb la seguretat a la que ens tenen acostumats- en segon lloc acompanyats per en Fran i en Fox -rapidíssim- en  tercer lloc.

201804 Canic Rita 2A més, encara que no tenien blat, si que cal destacar el primer zero de la Cristina i la Boira així com la gran actuació de la Reyes amb en Randy i de la Isabel amb en Thor, totes dues conduint unes bales de gossos que costa molt més de dirigir.

201804 Canic Diss Podi G2M Jake Loki201804 Canic Diss Podi G2S ElaUn cop acabada aquesta categoria el solet ens va donar una mica d’alegria, de fet més que solet va ser el fet que ja marxés la pluja. I així va començar el grau 2 en mini i midi on tenim uns quants participants. La Neus va participar amb la petita del club, l’Ela que no estava gaire centrada, ja sabeu amb quina alegria s’agafa ella la pluja. Bo i això va quedar segona en el podi dels petits.

Pel que fa als midi, la Monica i en Jake, amb un espectacular zero a cada mànega, va ser el guanyador de la prova. En Josep i en Loki varen acabar segons i la Carme i l’Striptease varen fer un bon paper quedant quartes de la classificació.

201804 Canic Fox

201804 Canic Diss Podi G2L SiouxEn el cas dels més grans també tenim noticia: en Juanjo amb la Sioux van ser els guanyadors de la prova amb dos zeros com dos sols. A més, tant en Sam amb la Collie com l’Elisenda amb en Morgan varen fer els millors temps del jumping. Aquesta vegada en Qumba, la Lola, en Hippy i en Fish no varen poder fer res, un altre dia els tocarà a ells.

En grau 3 només tenim dos gossets: un de negre: en Taboo amb l’Estel que varen fer un agility espectacular i una de blanca: la Piña amb en Toni que no van poder obtenir l’objectiu.

201804 Canic Sioux 201804 Canic Collie

Diumenge

201804 Canic Dium Podi G1SM Boira201804 Canic Dium Podi G1SM NevatCrema mes el Sol d’Abril que el de tot l’Estiu. Tots en màniga curta o passant calor aquest diumenge i morenets cap a casa.

Aquest diumenge l’estrella de grau 1 va ser en Nevat que va aconseguir el seu ultim zero per passar a grau 2  quedant segon d’aquesta prova. El varen acompanyar en el podi de la bonica Boira amb la Cristina.

També vàrem tenir podi en la categoria gran, en aquest cas el del nostre veloç Thor amb la Isabel que va acabar en segona posició.

201804 Canic Nevat

201804 Canic Dium Podi G2M Jake201804 Canic Dium Podi G1L ThorRapidament comencen els companys de grau 2 amb els petits. Que ens te preparat avui l’Ela? Doncs no farem l’slalom fins a la tercera a veure que passa… “pa chula yo” això si, l’altre si que el farem que si no s’enfada massa la Neus. Passant ràpidament cap els mitjans, tornem a tenir a en Jake en el podi amb un altre jumping a zero, a veure si ens acostumarem malament La Striptease ho tenia clar: si la tata es salta l’slalom jo la passarel·la, que no podem ser menys, després ja farem be el jumping. I l’altre shetland, en Loki, “home no serem menys que les nenes de la família” jo m’ho salto tot i em quedo bén content que després al jumping ja s’equivocarà el papa.

201804 Canic Fish

En la categoria gran l’Eva amb en Fish i la Diana amb la Coma varen demostrar la seva professionalitat aconseguint un valuós cero en l’agility. Pel que fa a la resta, en aquesta ocasió la Lola, Sioux, Hippy, Qumba i la Collie es van afegir a la festa dels petits donant suport-los amb alguna falteta o algun petit eliminat que em d’anar tots a una i s’ha de fer club.

201804 Canic Dium Podi G3M Taboo201804 Canic Diss Podi G3M TabooEn grau 3 en Taboo va tornar a fer un agility net mentre que la Piña, una gran gossa amb un gran guia, van consolidant l’aprenentatge.

201804 Canic Taboo

Volem agrair a tota la gent del Cànic que ens ha vingut ajudar tot el cap de setmana. Plogui nevi o faci sol allà esteu tots, puntuals i donant-ho tot. També hem d’agrair la col·laboració de tots els competidors del Cànic, compaginar-ho tot per ajudar i competir no és fàcil. Moltes gràcies.

També a tots els club que ens vareu acompanyar varem participants de França, de València, de Saragossa i catalans. Moltes gracies per acompanyar-nos i fins la propera.