Final de la lliga social 2017-2018

Aquest any la lliga ha estat molt disputada i hem arribat a la darrera jornada amb diferències mínimes en totes les categories. El fet que la darrera jornada puntuï doble i que no tingui límit de punts per B i C ho deixava tot molt més obert.

201806 Final lliga Max201806 Final lliga Kara201806 Final lliga Lerwick201806 Final Lliga Menjar201806 Final Lliga Natalia201806 Final lliga Estel Cesar

La jornada ha començat a les 6 de la tarda amb la prova d’agility dels debutants on en Teddy, en Pelut, la Maya i la Maddie estaven a tocar amb 12, 11 i 10 punts. Aquesta prova, però, en podia donar fins a 18 pel primer classificat pel que encara estava tot obert. Ha estat la primera d’un seguit de categories força disputades.

Debutants

201806 Final lliga Podi B

El millor equip ha estat el format per la Lluïsa -que ha fet valdre la seva experiència prèvia amb la Molly- i en Luca, un bulldog que va començar fa poc més d’un mes però que ha fet la pista amb total eficàcia. L’Ariadna i la Maya han fet la pista un segon més ràpid però han tombat un pal i han acabat aquesta prova en segon lloc. El tercer lloc l’ha ocupat també l’Ariadna però amb la Mia. En Jonathan i en Teddy, que arribava líder, ha notat els efectes de la pressió i ha tingut un parell de refusades que l’han situat quart en aquesta jornada.

Acumulant els punts de la final amb els que ja portaven, la guanyadora en la lliga ha estat l’Ariadna amb la Maya, el segon en Jonathan amb en Teddy i tercera, amb un inici molt fort, la Lluïsa amb en Luca.

Iniciats

201806 Final lliga Podi C

En iniciats en Nim ha guanyat la prova gràcies a un recorregut rapidíssim on només ha tombat un pal, segon ha estat en Robert amb la Lluna i tercer l’Elisabet amb en Link que, després d’un temps sense competir, ha tornat amb empenta.

Després d’aquesta prova ens hem trobat que en Nim i la Kira estàven empatats a punts amb el que la classificació final s’ha hagut de decidir pel resultat d’aquesta final, quedant en Nim segon i la Kira tercera.

Els guanyadors de la categoria han estat en Robert i la Lluna que arribaven a aquesta prova com a primers i que ho han arrodonit amb un segon lloc en aquesta jornada.

Pre-competició

201806 Final Lliga Podi D

En precompetició hi ha hagut canvis. La Mel i en Bruc, després del seu primer i segon lloc a la prova, han empatat a punts quedant primera la Mel per la millor actuació a la final. El tercer lloc ha estat pel Ripper, empatat a punts amb en Jazz, a qui algun pal tombat en aquesta darrera prova ha allunyat del podi.

Competició

201806 Final Lliga Podi F

En competició la Lola, que ha guanyat la prova i en Fox, amb menys sort però que portava prou marge, es mantenen com a primer i segon a la final. El tercer lloc en el podi ha estat per la Maggie.

Alta competició

201806 Final Lliga Podi GEn alta competició ja estaven clars els podis de la Cora i la Piña i el canvi ha estat la incorporació de l’Ela al tercer lloc final.

Final de la lliga d’habilitats

201806 Final lliga Podi HabilitatsTambé en habilitats s’ha fet una darrera prova que valia doble en que en Bruc i la Cora van consolidar les posicions provisionals que ja tenien.

Final de la lliga de disc

201806 Final Lliga Podi DiscTambé s’ha disputat la darrera jornada de la lliga de disc dog on els nostres competidors han demostrat la seva evolució.

El primer lloc, al no considerar les posicions d’en Max i en Ripper que ja estan en un altre nivell de competició, ha estat per la Sally. Ens preocupava que en Marc no podia venir i que això pogués posar en risc el seu lideratge provisional. Per sort la Miriam l’ha substituït molt dignament i, bo i algun excés de socialització de la gossa, ha fet molt bons llançaments que els han consolidat al primer lloc. En segon i tercer lloc s’han mantingut en Bruc i la Cora

Berenar

201806 Final lliga TaulaEl final de la festa sempre és el berenar-sopar que ha anat evolucionant amb el temps. Aquest cop ho hem plantejat com un buffet, separant les taules de les cadires, i creiem que ha estat una bona idea ja que permetia anar-se bellugant i anar fent la xerradeta amb qui et venia més de gust en cada moment.

El menjar estava molt bé (gràcies Neus) i n’hi havia força. El còctel final, imprescibdible aportació de la família Taboo-Atlas, i una xerrada a la fresca fins que ja era diumenge va arrodonir una festa molt agradable.