Final lliga social 2015/2016

Com cada any la darrera prova de la lliga social es complementa amb un seguit d’activitats de les diverses seccions del club i un berenar-sopar. Es a dir, la típica festa de fi de curs, amb la diferència que aquí el curs no s’atura i que després del pont de Sant Joan tornem a ser cada dia al club.

Tota la setmana anterior vàrem estar pendents de la previsió meteorològica. Deien que dissabte a la tarda plouria d’allò més per que havia de passar un front fred però era complicat canviar la final de la lliga, prevista per les 6 de la tarda, perquè hi havia gent que ja s’ho havia combinat per aquesta data des de feia temps. Així que, cap al club que vàrem anar, disposats a capejar el temporal com fos.

201606 Lliga Podi B

A les cinc de la tarda plovia una mica, a dos quarts de sis força i, mentre estàvem arrecerats dins la caseta, el WhatsApp no s’aturava. Que fareu la lliga? Segur? I tant que si! Responíem amb confiança. La nostra fe va ser recompensada i a les sis, hora prevista per l’inici de la lliga, ja no plovia. De fet vàrem arribar a tenir sol i, això si, al vespre un fred més propi del febrer que de les portes de l’estiu.

Final lliga social1r2n3r
DebutantsXistuDucTao
IniciatsSiouxWittyNina
PrecompeticióPlujaPamJake
CompeticióRunnyMelDuc
Alta competicióTacaStripteaseEla

El sorteig va determinar que es comencés per les categories de competició i el muntatge de la pista va ser força ràpid pel que al cap d’una estona ja estàvem competint (de fet algú dels que es va voler assegurar de no mullar-se abans de sortir de casa va haver de fer la pista sense haver-la pogut reconèixer.

201606 Lliga Podi C201606 Lliga Podi DEn la categoria de competició en Runny i la Mel van fer molt bones pistes, guanyant la jornada i situant-se en primer i segon lloc al final en al lliga i en alta competició va guanyar la Striptease que així va acabar segona en una lliga que va guanyar la Taca.

201606 Lliga Podi F201606 Lliga Podi GEn els nivells previs, en iniciats en Tao va guanyar aquesta prova i això el va situar dins el podi final. En iniciats va guanyar la Sioux que va situar-se també primer de la lliga on va ser segon en Witty que va quedar en aquest mateix lloc a la prova. En precompetició va guanyar la jornada la Pam que va acabar segona a la final que va guanyar la Pluja. Els resultats de la prova es poden veure a la crònica de la lliga social juny 2016.

201606 Lliga Disc Toni2201606 Lliga Disc CistellaDesprés de l’agility en Toni ens va fer una demostració de disc dog amb en Max, deixant-nos a tots meravellats amb les acrobàcies que desenvolupen.

Ni que ni ens acostem al seu nivell després tots vàrem poder tirar alguns discs en un concurs en que calia encertar-los en una cistella. En la primera mànega van quedar empatats en Marc (Nevat/Sally) i en Marçal (Pluja). En un desempat per ‘mort súbita’ va imposar-se en Marçal que ja te un disc per anar millorant.

201606 Lliga Dog Dancing201606 Lliga Dog DancingTambé la gent de dog dàncing ens va fer una demostració del que fan els divendres a la tarda. Així la Joana amb la Pluja, l’Albert amb la Pam, la Juli amb la Cora i la Carme amb la Striptease van executar una coreografia molt coordinada i ben lligada amb la música.

Després de l’agility, les demostracions, els podis i les tirades de disc era ja el moment de l’esperat berenar-sopar que, ni que fos per la gosadia de sortir de casa amb la que estava caient, tots ens havíem guanyat.

201606 Lliga Sopar201606 Lliga Sopar2No va ser un berenar-sopar sinó un sopar-sopar gràcies al seguit de plats amb que la Neus va complementar el pa amb tomàquet i embotit que havia de ser la base del mateix. El cert és que tot estava molt bó i va tenir molt d’exit. Només el fred polar, inusitat en una nit gairebé d’estiu, ens va fer aixecar-nos de la taula una mica més aviat del que haguéssim volgut.

En qualsevol cas, bo i que aquest cop ens vàrem saltar el karaoke i els corresponents mojitos, un any més va ser una bona festa per recordat mentre no arriba la propera.