Firallonga 2009 – bona competició i bons resultats

La competició de Vilallonga de Ter és una mica diferent de les altres. Per començar està prou lluny del nostre entorn habitual com per que la diferència d’entorn i clima justifiqui el desplaçament. El fet de fer competició només el diumenge ens permet que els que vulguin pujar en el dia ho poguin fer (per això comencem a dos quarts de deu del matí) i que els que vulguin fer una mica de turisme tinguin també tot el dissabte per a fer-ho. Nosaltres som dels que prenem la segona opció i en un altre article expliquem com ens va anar. L’entorn és magnífic i la prova es disputa sobre l’esplèndida catifa de gespa del camp de futbol i amb la participació d’un nombròs públic que anava passant al llarg del matí.

Destacats


Debut de l’Ainara amb la Nelly

Podi i punt pel l’Iru

La Sabina va fer podi amb la Molsa

Doble excel·lent de l’Odie

Cesar i Tina segons en grau II

L’Oscar amb la Fosca

En Carlos i la Kira

En Pelut, guanyador en grau II

Fi de dia amb una bona fideuà

Grau I

En la categoria d’entrada hem vist competir per primer cop a l’Ainara amb la seva caniche Nelly, benvingudes! Tots els participants del club van fer molt bons recorreguts (en estàndard cinc dels sis primers classificats eren del Canic) fent així evident el bon treball que s’està fent. Cal, però, destacar el paper de l’Elisenda amb l’Iru i la Sabina amb la Molsa. Totes dues van aconseguir un dels preuats punts per pujar de nivell al completar un recorregut sense cap penalització i van fer prou bé els dos recorreguts com per pujar al podi en aquesta categoria.

Grau II

En grau II hem copat el podi en les categories mini i midi gràcies al resultat d’en Pelut (primer amb un doble excel·lent), la Tila (segona també amb doble excel·lent) i la Tila, segon argument de la Carme que ha estat tercera.

 

Grau III

En la categoria màxima també podi dels dos representant del Cànic. En Jordi amb la Nit ha guanyat gràcies a dues pistes impecables i amb el ritme frenètic a que ens te acostumats darrerament. En Josep ha estat tercer amb la Fosca.