En Fish i en Taboo guanyen a Les Fonts

IMG 20180901 194820IMG 20180902 WA0017Diumenge a la prova de grau 2 hem tingut més representaciò del Cànic que el dia anterior. En la categoria gran ha participat la Lola que ha fet un agility espectacular, ensenyant els resultats dels darrers entrenaments.  En Fish ha fet un molt bon agility amb algun imprevist al final però acabant amb un zero. La Collie i el Morgan han estat absorbits per un tunel que no tocava fer. El Hippy també ha demostrat que ha estat treballant el quiet, fent-lo molt be! però després ha tingut un parell de faltes. La Sioux ho ha fer molt be llastima de les juanjanades del seu guia.

En el jumping el Morgan i el Fish han fet un zero, amb pistes molt seguides. La sioux, la Collie i la Lola s’han eliminat a diferents punts de la pista.   En aquesta pista el Hippy no ha pogut resistir les ganes de fer pista i s’ha saltat el quiet i la seva guia ha decidit no fer la pista per tal d’obtenir un bon quiet.

Al final, la jornada de diumenge en grau 2 ha acabat amb un primer lloc per en Fish.

Pel que fa al grau 3, l’únic representant del Cànic ha estat el Taboo que ha tancat el cap de setmana amb dos jumping més perl Campionat d’Espanya però, de moment, amb una mica menys de sort als agility. Això si, s’ha emportat el primer lloc del podi en grau 3 tots dos dies.