|

Formació pels tècnics del club

L’Estel, la Neus, en Marc, l’Eugènia i en David, tècnics esportius del nostre club, han participat al seminari sobre forma física del gos organitzat per la Federació Catalana d’agility.

A més de la teoria també van practicar amb els gossos

Aquest seminari el van impartir la Marta Subirats, fisioterapeuta a Firvet, que és tot un referent en la cura dels gossos esportistes, i en Toni Ramon un reconegut osteòpata caní. En ell es va combinar la formació sobre morfologia òssia i muscular dels gossos amb les pràctiques manipulant diferents gossos per identificar els grups musculars i el seu moviment.

Es va centrar molt en les tècniques d’escalfament del nostre gos abans de començar a competir (o entrenar!!) i en la necessitat de fer un refredament actiu desprès de l’exercici.

Es una experiència de la que en podem gaudir la resta de membres del club, demanant consell als instructors i, sobre tot, fent cas del que ens diguin.

Hem d’agrair als instructors que vagin mantenint i ampiant la seva formació per poder-nos ajudar millor en el nostre recorregut esportiu.