Gran estrena de temporada

La temporada 2021/2022 de la Federació Catalana d’agility es va estrenar al nostre club, La primera és sempre una prova més complicada per la feina addicional que comporta (medicions, canvis de normativa, nous equips) però és un repte que vàrem demanar. Per fer-hi front comptavem amb una colla de voluntaris del club disposats a donar-ho tot per atendre als 160 participants que volien venir aquest dia. El primer que cal és agrai-vosr a tots la vostra col·laboració.

202109 Canic Winter202109 Canic LokiVàrem començar la prova amb divisió d’honor, la categoria més alta.

Els recorreguts, com ha de ser en aquest nivell, eren una miqueta complicats, amb els que molts participants varem penalitzar. 

Al final varen quedar al primer lloc de podi en Josep i en Loki (en mida petita) i d’en David i la Winter (en mida gran) encapçalant així pel moment la puntuació de la lliga.

>Seguidament i amb una mica de descans al haver acabar més aviat del compte, competien els de primera divisió. Les pistes eren similars, movent una mica algun obstacle per tal de que fossin una miqueta menys complicades. En aquesta categoria no varem fer pòdium però cal remarcar l’actuació de la veterana Striptease que en el jumping va aconseguir la segona posició.

En Marc i la MiaMel i Patum

Pel que fa als petits la Patum Blue, guiada per la Neus, va acabar en primer lloc i la Janina i la Mel van ser terceres.

En mitjans la Teniente l’Oneill també va ser tercera i en grans en Marc i la Mia van acabar en primer lloc.

202109 Canic Strip

Finalment en iniciació i després del tràmit de la medició vàrem tenir a la Nona, la Lluna, la Brisa i la Clowdy. Pet totes elles era el seu primer contacte amb la competició i estaven molt nerviosos. El cert, però, és que tots varen fer prou be. La Brisa a la primera manega de la prova es va quedar totalment bloquejada però per la segona ja ho teníem superat i va aconseguir el seu primer 0. La Clowdy i la Nona es van quedar encallades en l’eslàlom però la resta la van fer molt bé. Ara bé, qui ens va sorprendre a tots va ser la Lluna ja que va completar les seves dues pistes a zerom, aconseguint així el seu pas directe a segona divisió.

202109 Canic Lluna 2

202109 Canic Clowdy202109 Canic BrisaMoltes felicitats a tots -amb pòdium o sense- i moltes gracies a tota la família del Cànic per fer que totes aquestes proves siguin un èxit d’organització.