Gran paper de la Winter en el segon bloc de selectives

Tres setmanes abans de la selectiva de Madrid es van disputar, al costat de casa, la tercera i quarta selectives de la temporada. Ningú s’esperava l’aigüat que ens va caure i que va arribar a posar en perill les proves. Dissabte, quan s’havia de començar plovia d’alò més i va seguir així tota la tarda amb el que vàrem haver d’ajornar diverses vegades l’inici de la prova.Finalment vàrem poder començar gairebé al vespre completant la prova l’endemà amb un temps una mica més estable.

FishVipper

Pel que fa a la competició, en mida petita la Patum blue va realitzar recorreguts macos i a molta distancia pero no li va agradar gens la roda i hi va anar tenint problemes. La Taxi va fer bons recorreguts però, encara amb una mica de desconfiança i no anava, ni molt menys, a ple rendiment. La Piña ho va donar tot pero els resultats tampoc varen acompanyar.

En mida mitjana, la Winter que ara corre en mida mitjana, estava feliç i va fer pistes molt ràpides, aconseguint puntuar en l’agility de dissabte i el jumping de diumenge i acumulant 16 punts que no es poca cosa. Ara toca seguir fent-ho, En Loki va estar força ràpid tot el cap de setmana, molt més que el seu quia a qui en algun cas també la memòria li va fer una mala passada.

En la mida gran en Fish va fer bons recorreguts però fins i tot fent zeros i anant molt depressa és molt difícil entrar en els punts de classificació. En el cas de la Vipper, amb pistes explosives, si que va marcar-se molt bons temps però dos problemes en el salt de longitut -un més evident que l’altre- li varen impedir puntuar.

WinterTaxi