Grau 1 accidentat però amb podi

KiraAquest darrer dissabte al club Can Bosc es va disputar la competició de la canina en grau 1. Hi participaven la Tasmanian amb l’Estel i la Kira amb la Mònica.

Tasmània

En primer lloc es va fer el agility. La Mónica va reconeixer la pista confonent l’obstacle a fer en una discriminació. Després li demanava a la Kira la pista que ella creia que calia fer, però la gossa li deia que allò no era normal. Que si, que no, que no, que si … Al final va sortir guanyant la Kira (encara bó). Llàstima que després es van eliminar al fer un obstacle que no tocava. Quan els va tocar a la Tasmanian i l’Estel també es van eliminar en fer un obstacle que no tocava.

En el jumping la Kira va fer una bona pista i molt ràpida pero en l’eslàlom es va sortit en el penúltim pal i va acabar amb una falta. Després en midi la Tasmanian i l’Estel també van fer una pista ràpida, l’eslàlom els va costar una mica però al final se’n varen sortir. Llàstima que després l’Estel no va veure que la Tasmanian no feia un salt que tocava i van acabar eliminades.

Al final la Kira i la Mónica vàren acabar al tercer lloc del podi.