Horari addicional pels nivells B i C

Aquest horari s’afegeix al que ja fem ara també dilluns i dimecres de 20 a 21:30 amb el que cadascú podrà venir al grup que més li convingui sense que sigui necessari venir sempre en el mateix horari. Això si, en un mateix dia no es poden fer les dues classes, la gent que vingui al primer grup haurà de marxar a dos quarts de nou, un cop acabat el seu horari (encara que hagués arribat tard).

Per facilitar, en la mida del possible, la mobilitat, la gent que vingui a les 7 de la tarda haurà d’aparcar a l’espai que hi ha prop de l’entrada o al final del camí però no a l’espai “gran” que hi ha al final a l’esquerra i hauran de marxar a dos quarts de nou, un cop acabi el seu grup.

Poden venir en aquest nou horari els gossos que estan en nivell B o C però no els que estan en nivell A (normalment els que han començat curset aquest mes de setembre) ni els cadells. Estem analitzant la possibilitat de fer quelcom similar en altres dies pels gossos de nivells superiors.

Us recordem que, a més d’aquesta nova opció, el proper dilluns 13 comença l’horari addicional de dilluns i dimecres de 9:30 a 11 del matí per tots els nivells excepte cadells.

Si hi teniu cap dubte pregunteu-nos-ho a info@agilitycanic.com, per Facebook o bé en quan ens veiem.