I quan acabin les festes?

No us podeu perdre el buffet d’hivern que farem dissabte 29 de gener.

  • Al matí farem una excursió amb els gossos pel Montnegre – Corredor
  • Al migdia el tradicional buffet de Nadal que aquest cop, per imperatius del calendari de competició, serà buffet d’hivern
  • I a la tarda en encara més tradicional karaoke amb l’actuació de les millors veus del moment

Per a fer-ho hem reservat un menjador força gran a Can Plana a Vallgorguina on podrem estar sols i tranquils. Ja podeu anar-vos pensant que voleu fer en cadascun dels tres àmbits:

Excursió

L’excursió és opcional però us garantim que us caldrà fer gana per abordar el buffet amb un mínim de garanties d’exit. De moment n’hem preseleccionat dues però agraïrem qualsevol suggeriment que ens vulgueu fer.

BUFFET

Imprescindible, una experiència per recordar. Bàsicament es tracta de que cadascú porti un plat i compartir-los. Important: cal coordinar amb la Neus el que es porta (no fos cas que ens trobéssim amb cinc plats repetits o sense postres) i han de ser coses que es puguin servir en racions molt petites (a l’estil dels grans restaurants). No heu de cuinar per 50, amb un plat per 2-4 persones ja fem prou, sino sobrarà molt menjar.

Com a mostra de la riquesa social i gastronòmica us incloem la crònica els menus de les darreres edicions. Veureu (o no) que el nom és representatiu del qui el porta i l’any passat va tenir molt èxit un joc sobre quans plats era capaç de reconeixer cadascú. Potser aquest any ho repetirem

Karaoke

Aquesta és l’altra: completarem el dia amb les actuacions musicals més impactants. Podeu veure’n la referència d’anys anteriors: Los mineros, Eternal Classic, Generación Jarabe, Chicas G … Els  millors! Aquest any tornarem a ser-ho però ens cal ajuda: podeu demanar qualsevol tema pel karaoke als coordinadors musicals: en Jordi i l’Estel. Animeu-vos!

Ja us anirem donant mès informació al respecte, esperem els vostres suggeriments.