Jumpings? Morgan i Loki

201703 Quiteria Morgan201703 Quiteria QumbaLOKI: a la primera manga ha fet un bon quiet. Ha anat ràpid fins que s’ha topat amb el castell. Desprès del refús, s’acosta al balanci, i el Loki ha decidit no fer-lo. Desprès d’una eliminació pel 3er refús, ha fet el balanci i ha seguit una bona pista. A la segona, el Loki ha tornat a fer un bon quiet i una bona entrada a l’eslàlom i a més amb molta rapidesa. Ha fet una pistassa!.

MORGAN: a la primera manga ha fet un quiet bo, però ha tirat un pal. Ha fet unes zones perfectes, però en la ultima passarel·la s’ha obert molt i ha saltat un salt que no era, així que s’ha eliminat. A la segona manga ha deixat clar a tothom que ho pot fer moolt be i ha fet una pista perfecta molt ràpid.

201703 Quiteria Sioux201703 Quiteria FusaHIPPY: a la primera manga li ha costat una mica el quiet però al final l’ha fet be. Ha fet una perfecte entrada a l’eslalom. A la rampa ha tingut una falta i a la passarel·la també.

QUMBA: a la primera manga ha tirat un pal a causa de les seva grandària, ha saltat la rampa i el balanci. Ha tirat també el salt de longitud i al final s’ha eliminat al túnel. A la segona mànega, ha fet una bona pista, però ha fet dos faltes. Ha corregut i ha entrat perfecte a l’eslàlom.

SIOUX: a la primera manga ha fet un bon quiet, però ha volgut anar a saludar a la Mercè per veure si estava be i s’ha eliminat.

FUSA: a la primera manga ha fet una bona pista sense les famoses mossegades, però al final, la Berta no li ha indicat be, i ha entrat per l’altre costat del túnel, fent així que s’eliminés. A la segona manga ho ha fet fatal, i ha mossegat molt a la Berta.