Kennel Club International Festival 2010

El Festival

El festival es desenvolupa en tres dies sobre 18 pistes en paral·lel i agrupa més de 2500 gossos. És una gran oportunitat de veure als millors competidors britànics i alguns dels millors d’Europa perquè, poc a poc, anem veient més gossos del màxim nivell i de diferents païssos (Finlàndia, Holanda, França, Alemanya, Croàcia…).

201008_Festival_Nit201008_Festival_Iru Es disputen diverses proves aillades, dues que son puntuables per una final amb els 15 millors gossos (el British Open) i una final per Nacions on hi poden participar gossos de diversos nivells (del 1 al 7 segons la classificació britànica.

Hem fet bones pistes: en Jordi 5 Clean Run (pistes sense penalització) sobre 6 recorreguts en nivell 7 (classe campions), en Josep tres sobre 6 en nivell 6 i en grau 4 l’Elisenda ha fet 6 pistes a zero sobre 8 i la Carme 4. Bo i això cap de nosaltres ha fet prou bé les que classificaven pel British Open amb el que no hem pogut prendre part a la final.

201008_Festival_Podimidi

La Nations Cup

Altra cosa és la Nations Cup, aqui competeixen els tres millors gossos de cada mida i nació. En mida mitjana han fet equip en Jordi amb la Nit, la Carme amb la Tila junt amb la Menta i l’Albert Ulldemolins que també havien vingut a aquesta competició. Han participat un total de 15 equips i els nostres representants han fet un cinquè lloc en la mànega d’agility ni que al final no han quedat al podi.

En Josep i la Fosca han donat un cop de mà a l’equip de les illes Jersey (que pels britànics és més nació que Catalunya) i han fet dues pistes molt maques sense cap penalització.

El temps

201008_Festival_Tila201008_Festival_TilaEl més característic d’aquesta edició (de fet també en algunes precedents) ha estat el clima: hem pogut gaudir del ‘british weather’ al llarg de tots tres dies hem anat combinant pluja, vent, una mica de solet, molta pluja i una mica més de vent. Bo i això ha estat una gran experiència i ara … anem cap al Dogs in Need, a fer més agility i, pel camí, una mica més de turisme.

Turisme i cultura

201008_Festival_MuseumNo tot és agility, també hem fet una mica de turisme i cultura. Hem visitat força llocs, us n’adjuntem una petita mostra.201008_Festival_Reading

201008_Festival_Leeds