Kira, Drac, Bruc, Kaiser, Fosca, Tona …

En DracNo només hi havia la prova de Carnestoltes, a més aquest cap de setmana hi havia la nostra prova oficial en que hem tingut molt bon paper.

Una de les noticies rellevants ha estat que la Kira i en Carlos, a més de guanyar la prova de diumenge i ser segons en la de dissabte, han fet el recorregut a zero que els mancava i han aconseguit així passar al grau II de competició. Un pas més en la seva progressió!

Aquesta era, però, també la prova del relleu. Hi ha hagut tres gossos que han debutat en la competició: en Buggy, la Cuca i en Drac. La seva feina per aquest cap de setmana era simplement familiaritzar-se amb la competició però alguns, com l’Eva i en Buggy que van quedar diumenge en segon lloc sobre el conjunt de mini i midi, han anat una mica més enllà. Un cas a banda és el de l’Elisenda que ha estat capaç de fer dues pistes a zero en el debut d’en Drac! Veient-ho semblava fàcil.

El seguent pas, però, ja està aqui. hi ha hagut una pila de gossos del club que han competit a l’Open i alguns han fet un paper realment bó. No trigarem gaire en veure’ls també a les competicions oficials.

Per una altra banda l’Hector i en Bruc ens han demostrat que fer agility és com anar en bici i que un cop es porta a dins ja no es perd. Després de molts messos sense entrenar han fet el seu segon excel·lent a zero en la seva reaparició.

La KiraEn grau II el nostre referent ha estat en LLuis i la Kala que han fet podi els dos dies i han acumulat dos dobles excel·lents, quelcom que els situa ja a tocar del Campionat d’Espanya per equips. Excepcionals també en Pablo i en Kaiser pel seu primer lloc amb doble zero del dissabte i tercer lloc del diumenge. Ell podi de dissabte en mini-midi ha estat, de fet, completament verd gràcies als resultats de la Chula, segona i en Pelut tercer.

També en grau III hem estat noticia. En Josep i la Fosca han fet el primer lloc tots dos dies, sumant dos nous excel·lents dobles a zero que ja no els calen pel Campionat d’Espanya. També hem vist al podi tots dos dies a en Jordi i la Nit mentre que l’Estel ha donat la campanada al endur-se amb la Tona la prova Open especial de Carnestoltes, el trofeu més valuòs del cap de setmana.

L’enhorabona a tots!