L’Ana i la Mercè comencen la temporada amb podi

201609 CanRoja Podi Qumba201609 CanRoja Podi TacaAquest diumenge a la competició de Can roja hi va haber molt bones pistes amb algún que un altre podi.

Es el cas de l’Ana amb la Taca que va fer unes pistes molt maques però que ens va fer patir una mica en els túnels. També en Qumba i la Mercè van fer unes pistes molt b, tant que també els van fer pujar al podi.

En Morgan va fer una primera pista espectacular, pero a la segona l’Elisenda va preferir eliminar-lo per poder repetir la passarel·la. Cal destacar, però, que va fer uns quiets molt bons.

En Hippie, ara amb en Juanjo, es va eliminar en el penúltim salt del jumping però en l’agility va ho va arreglar amb nomes una falta i unes zones molt bones.

La Fusa debutaba a segona divisió i va fer molt bones pistes però va tenir algún petit error, tot i que ella i la Berta van sortir molt compenetrades.

Per últim, en Taboo, per no decebre al seu estimat públic, es va eliminar a les dues manegues per decidir modificar la pista com a ell li anava millor.

Marxem de Can roja sabent que ens queda molta feina, però aquesta és només la primera prova de la temporada i encara queda molt per poder assolir els obejectius plantejats.