L’Ela classificada pel Campionat d’Espanya

201712 Neo NeusCom es habitual per aquestes dates, durant el pont de Desembre, el Club d’Agility Neo Reus fa una prova per acollir a tots els endarrerits amb el tema punts pel Campionat d’Espanya. I, també és habitual, acostumem a ser sempre els mateixos. Tant sols una boníssima Striptease, que fa mesos que té tots els punts, hi acudeix per donar suport als altres.

Avui divendres ens hem ajuntat, Morgan, Hippy, Qumba, Fish i Sioux en mida gran, Striptease en mitjana i Ela i Piña en menuts.

201712 Neo Pinya201712 Neo StripEls primers en sortir han estat els menuts de la casa i els hi esperava un jumping en el que tenies que tenir unes bones cames. A la Piña només li falten 2 agility, així que ja no es jugaven res en el jumping. Han sortit a trencar crono i ho han fet però, per una petita errada, s’han eliminat.

L’Ela està tant sols a un Agility del Campionat d’Espanya, així que al igual que Toni han sortit a per totes i han fet la pista neta, quedant segona en aquesta mànega de  jumping.

La Striptease, que ja té tot el curs aprovat, també ha sortit a per totes i sense nervis, així que pista a 0 i tercera de la mànega en mida mitjana.

201712 Neo Qumba201712 Neo SiouxAra els hi tocava als grans. Qumba i Juanjo sortien també ben tranquils, no perquè ja tinguin els punts, sinó perquè s’haurien de fer com 8 triples seguides al Neo Reus per aconseguir els que li falten. Així que a córrer al màxim, dos palets al terra i una pista més que espectacular.

Hippy anava després i, al igual que al seu tete, li falten tants de punts que ni en tres temporades els aconseguiria. També han sortit a tope, tant que de l’esma de Hippy al fer un salt ha mogut el obstacle i ha caigut un palet, seguit d’un marcatge a pals dolentíssim per part de la guía i refusada a la saca.

A en Fish esclar que li falten punts, va començar a mitja temporada i no li ha donat temps a treure-l’s però amb una pistassa ràpida i efectiva de l’Eva han fet un jumping a zero, ja els falta un puntet menys.

En Morgan també te tots els jumpings necessaris però ens ha ofert un jumping perfecte tants sols tacat per una falta. Diu en Morgan que si ja te els jumpings no cal fer-ho perfecte.

I ja per últim la Sioux que no es que li falti algun punt… és que no en té cap! Així que, sense jugar-se res, Juanjo ha sortit amb la intenció que la nena corrés al màxim i ho ha aconseguit fins que han tingut una entrebancada amb l’eslàlom. Uns segons després la Sioux ha escoltat el lladruc de Hippy i s’ha anat a buscar-lo. Recuperada ben aviat per Juanjo, han seguit fent una pista estupenda però ha estat eliminada per refusos.

201712 Neo Ela201712 Neo MorganL’agility que ens ha plantejat el jutge Domingos Carneiro era divertit, amb control, algun túnel posat com a parany i ràpid en altres trams. Ara ja es notava més tensió a l’ambient, els agility es fan pagar més cars … costen més d’aconseguir. La Pinya ha lluitat pel seu puntet d’agility, però un maleït pal els ha robat el seu puntet. L’Ela també sortia a guanyar el seu ultim puntet i elles ho han aconsseguit. Un agility ben guiat i amb molta motivació portarà a l’Ela al Campionat d’Espanya, Felicitats noies!

La Striptease també ha intentat aconseguir l’agility. Encara que li sobrin a tothom li agrada fer una bona pista, i així ho han fet. Una pista boníssima i molt ràpida però  amb una falteta a la rampa .

El primer standard en sortir ha estat la Sioux, motivada com poques vegades i embogida per entrar a qualsevol túnel que es trovés pel davant. Es un cas sorprenent doncs a la Sioux no li agradaven els túnels. Es veu que la motivació que li estem fent té algun punt fosc. Doncs be, Sioux eliminada per acumulació i excés de túnels.

Després sortia Hippy que ens va sorprendre amb un eliminat fent el primer salt pel darrera, hem de ser originals, ningú més ho ha fet. Després d’aquest eliminat la pista l’han fet a 0, be, segons les anotacions que fa el nostre company Sam al vídeo gravat, el hippy s’ha “petao” totes les zones però com el jutge no li ha marcat res, podem dir que l’hem fet a 0.

201712 Neo Hippy201712 Neo FishEn Morgan, que està en busca dels seus darrers punts, ha assolit el seu objectiu: fer un agility a 0, celebrat al final de la pista amb la seva joguina preferida. 

I en Fish, que sempre surt a pista saltant d’alegria, ha fet un gran agility, amb bona rampa i balancí però amb una bona volada a la passarel.la, tant sols aquesta falteta els hi ha robat el preuat punt.

Ja per últim en Qumba, el més pelut de la competició, ha seguit molt be a Juanjo. Això si, no ha tocat ni una zona. Quan al balancí ha decidit volar com un dolç ocellet, en Juanjo li ha fet repetir, i un eliminat més a la cartilla.

Per avui divendres ja hem acabat, encara ens queden un parell de dies per obtenir els aprovats que no hem aconseguit durant tot el curs. No no defalliu, tot és possible i esperem i desitgem que tothom ho aconsegueixi.