L’Ela, en Taboo i la Taca ho demostren

Diumenge un grup de valents van animar-se a participar a la prova de grau II que es realitzava a Argentona. Va ser una prova intensa per la durada, a la que afortunadament els nostres campions van poder gaudir de bon temps i la millor companyia dels companys del club i dels amics que es fan practicant aquest esport que tant ens agrada i que ens fa anar amunt i avall plogui, nevi, o faci sol.

201609 Maresme Ela201609 Maresme TacaL’equip Ela-Neus va ser el primer a representar-nos. I ho va fer tant i tant bé, amb una pista perfecta i zones impecables, que va decidir marxar de seguida a celebrar-ho i deixar a la narradora sense res més a dir.

La Taca sí ens dona més joc: va saltar-se els quiets a totes dues pistes i va fet còrrer en Fernando com un llamp, peró encara s’estant intentant entendre i aixó dona lloc a algun que altre problemeta tècnic de res… Ho van fer molt bé i van aconseguir quedar quarts a la classificació general, posició que no ocupa podi (son molt discrets) i que es la segona vegada consecutiva que ocupa. A la propera millor, parella!

201609 Maresme Taboo201609 Maresme FusaTaboo va sorprendre la seva incrèdula guía amb una pista d’agility centradíssima amb nomès un refús al balancí. L’Estel va marxar també a celebrar-ho mig al·lucinada i aguantant el “cachondeo” de la resta de companys. Estel: has de tenir més confiança!!!

La Fusa i la Berta ho van fer molt bé a totes dues pistes, encara que es va eliminar. Es una parella jove molt maca de veure i segur que amb temps acabaran de pulir els petits detalls que els fan falta.

201609 Maresme Dana201609 Maresme Maggie Dana i Maria van fer l’agility a zero, encara que el ritme no va ser el millor ja que Dana semblava no trobar-se gaire bé i per aixó van decidir marxar a relaxar-se. Aquesta parella són un exemple de paciència, estima i coratge. N’hem d’aprendre molt d’elles!

Joan Carles i l’inquieta Maggie van patir d’un zel inquebrantable de la jutge amb els refusos, peró ens va deixar a tots impressionats amb un canvi cec desprès d’un túnel pràcticament recte impossible per a la que escriu.

201609 Maresme Collie201609 Maresme Hippy En Sam i la Collie alias “LLENÇA’M UN PAL”, van fer bones pistes amb molt bon ritme, peró no va tenir el resultat que a tots ens agrada, fent falta a la rampa a l’agility, i eliminant-se al jumping per refusos. Són una parella elegant que segur que en breu acabaran d’agafar el ritme.

Hippy va quedar el.liminat per la Mercè al repetir la passarel.la, i al jumping també va patir un refús al cinquè salt (que va donar problemes a més d’un) però són uns cracks!!

201609 Maresme Qumba En Juanjo i en Qumba… Què dir d’ells! El cas es que va fer un bon jumping i un gran agility (gran com ells) eliminant-se a tres obstacles del final quan, tot i l’intent de placatge del Juanjo, en Qumba va destruïr l’obstacle. Dieu-li “QUMBA EL DESTRUCTOR”, a partir d’aquest moment.

I així va anar la cosa, sense cap podi (ooooooh!) peró en general amb bones sensacions i ganes d’apuntar-nos a la propera. Fins aviat!