L’Ela i en Drac lideren la lliga en DH

201710 GIrona Ela201710 Girona TabooDiumenge passat, a Girona, als de DH van decidir posar-nos l’eslàlom “atravessat” a l’agility i després, al jumping, amb la pitjor entrada possible. Amb això van fallar molts participants, donant una oportunitat als que ho vàren superar.

L’Ela va fer una falta en l’agility i en el jumping, precisament al slalom, i amb una mica de penalització de temps.

En Drac va fer totes dues pistes a zero però també amb una mica de penalització de temps.

201710 GIrona Drac201710 GIrona Podi DracEn Taboo va fer molt bones pistes. En l’agility va fer una falta però va ser el mes ràpid i en el jumping es va eliminar per culpa de la Estel que anava molt lenta i no va arribar a temps de marcar-li un mig.

La Cora va fer les dues pistes a zero, amb penalització de temps però menys de 5 punts sumant les dues mànegues amb el que va quedar per davant dels que van fer una falta.

201710 GIrona Cora201710 GIrona Podi CoraEn conseqüència, al final de la prova, en Drac va fer podi en primera posició i la Cora també en segona.

I, el que és més important, l’Ela i en Drac s’han situat al primer lloc de la lliga en divisió d’honor. Noies!! No és per pressionar, però això s’ha de mantenir. Concentració total!