L’Ela segona en divisió d’Honor

201701 Maresme Podi ElaUltim diumenge de Gener. La patrulla del Canic de Divisió d’Honor, exceptuant en Drac a qui hem trobat molt a faltar, ens fem anat acomiadar aquest mes tan fred fent una competició a l’hora de dinar, que també hi tenim dret!

201701 Maresme Ela2201701 Maresme StripEl jutge ens ha plantejat un gran repte amb un jumping que costava molt de memoritzar.

La primera en sortir ha estat la petita del grup, la nostre mimosa Ela, fent una cosa que no fa mai: saltar-se el quiet però, això si, sense fer l’obstacle. Va completar el recorregut mirant d’entendre el que la seva atabalada guía li anava indicant i aconseguint acabar-lo amb bon temps.

Després la seva germana mitjana, la Striptease, va anar seguint tota la pista molt assenyada,  llàstima d’un petit refús al penultim salt.

Per acabar el jumping, teniem l’equip de les nenes grans. La Cora ha anat molt ràpida, llàstima que la seva guia s’ha equivocat al marcar un salt, resultant eliminada. La Coma, impressionant com sempre, ens ha deleitat amb un fantàstic recorregut, acabant la pista sense penalització.

I ja estàvem tots tremolant, per si la pista de l’agility seria tant “xunga” com la del jumping. Encara bo que no, tenia punts on havies de vigilar però era molt més fàcil de memoritzar i ens hem pogut relaxar tots una miqueta.

201701 Maresme Cora201701 Maresme ComaUn altre cop comencem amb l’Ela, aquesta vegada amb una pujada de rampa on calia obrir el gos, per tant millor sortir a l’hora que la gossa. Així ho hem fet, un petit quiet i a còrrer i hem acabat molt contentes perquè hem pogut practicar una entrada de slalom que normalment no ens sortia i aquesta vegada si, aconseguint fer un recorregut sense penalitzacións, quedant segones al pòdium.

Després la nostra estimada Striptease a pista que avui ha decidit que no calia tocar la zona de la passarel·la però de cap manera es pot acabar el mes aixi per tant, a repetir-la que s’ha de fer bé!

Després la Cora, que ha fet còrrer molt a la Juli, i ha acabat sisena d’aquesta manega, un molt bon lloc! La darrera en sortir ha estat la Coma que ens ha donat un ensurt a la rampa ja que li ha fet un gran petó amb tot el cos a la pujada, La gossa, descentrada, s’ha girat com ha pogut a la mateixa pujada i s’ha aturat fent un increíble two on two off a la mateixa pujada. Després de comprovar que no s’havia fet mal, la Diana i ella han seguit amb la pista aconseguint acabar-la molt bé.

Al final ha estat un gran comiat del gener amb una molt bona companyía.