L’equip de primera divisió segueix sumant

201603 Tarrega Ela2Dissabte a Tàrrega el pronòstic de temps anunciava pluja. De camí a la competició ens va ploure i tots confiavem que al arrivar allà ja no ho fes, i així va ser. Va parar i ens va deixar competir sense mullar-nos, quelcom que és d’agraïr.

La competició va començar en primera divisió per l’agility on la pista tenia uns quants puntets, amb salt posats tots una mica torts, però cap problema pel equip del Cànic: estem tots súper motivats i anem a per totes.

La primera en sortir va ser la Neus amb l’Ela que últimament esta anant molt be i ho va seguir fent així. Va fer una pista molt ràpida i molt pendent de les senyals de la Neus,  acabant primeres de la seva categoria. La segúent va ser la Maria amb la Dana però en el túnel número 3 la Maria es va descuidar de dir-li a la Dana que corrés i la Dana va sortir per la mateixa porta per on havia entrat i es va eliminar al fer el següent, quelcom que és ben poc habitual en aquest equip. Desprès va sortir en Juanjo amb en Qumba, un gran equip, van sortir tots dos molt centrats i, gràcies a unes zones perfectes, van aconseguir acabar la mànega sense penalitzar i quedantar tercer en la seva categoria.

201603 Tarrega DanaEl jumping seguía una mica la mateixa línia que l’agility però molt fluïd. El punt més complicat era un salt de longitud on calia fer desprès o abans un canvi cec o bé abans un canvi per darrera, i això ens va fer trencar una mica el cap a tots però, un cop decidit com ho fèiem, tot va anar perfecte.

Vam tornar a començar per la categoria petita i l’Ela va sortir en l’ultima posició. Va sortir molt explosiva i molt decidida, llàstima que no va mesurar be el castell i van caure les teules cosa que va fer que acabéssim amb una penalització i per tant terceres de la categoria i quartes en la classificació conjunta, però, això si, amb molt bones sensacions i amb uns quants puntets més a la saca.

Desprès varen sortir la Maria amb la Dana que, ara si, va fer una pista sense penalitzar. Després en Juanjo amb en Qumba que anava súper rapid però, quan ja estava a la part final de la ,no es varen entendre en un enrere i varen quedar eliminats. Però no passa res, tots vàrem aconseguir sumar uns quants punts més i tots compten per la final.

Ara amb ganes d’arribar a la propera prova per seguir intentant sumar més punts però sense perdre de vista passar-ho súper be amb els nostres gossets que ho donen tot per nosaltres i amb els nostres companys que ja som tots una gran família de l’agility.