L’Estel guanya en primera divisió al Maresme

201701 Maresme Podi TabooAquest diumenge, vàrem llevar-nos una mica d’hora per anar a competir al Maresme. Els matindors vam ser Dana, Collie i Taboo, tot i que van venir a animar-nos Qumba, Harpo, Sioux, Hippy, Atlas i Fish. Va bé sentir-se recolçat quan matinem un diumenge…

Els resultats van ser variats. La Collie es fixa molt en el seu guia que, mentre ella saltava, va relliscar. En Sam no va caure, però el pal si. Tot i aquest petit error va fer una pista ràpida i digna de veure. En l’agility no van estar tan compensats i la Collie a confondre la rampa amb el tunel i això va provocar la seva eliminació.

La Dana va fer les seves dues pistes sense cap falta ni refusada, pero el temps en el que va fer el recorregut no la va ajudar a tenir millor resultat.

Per últim en Taboo que aquest cap de setmana ens ha sorprès a molts, sobretot a la seva guia. Va fer dues molt bones pistes, tot i que a la primera tots dos encara anaven una mica adormits i va aconseguir acabar primer, sumant així alguns punts per avançar una mica a la lliga.

Tot i els resultats, encara queda feina i coses a millorar.