La batalla d’Argentona

Dissabte 1 de juny

Els guerrers del Cànic arriben a les terres del Maresme, on Argentona els rep amb un caloret de ple estiu. Disposats a lluitar pels tan desitjats zeros, es refugien sota la carpa mentre esperen el seu torn. 

201906 Maresme Winter201906 Maresme CloeReconeixen una primera pista que no sembla tenir molta dificultat per uns equips acostumats a entrenar reptes més complicats! Comença la primera mànega, i un a un, tots els equips es troben amb una bèstia malvada que els elimina sense pietat: la PASSAREL·LA. Sense poder identificar quin és el problema, tots els gossos salten en el moment de tocar la pujada.

Pocs, molt pocs, són els valents que segueixen amunt i li planten cara. Però el que tenen per davant no els perdona la vida… l’eslàlom! Només la Winter, la guerrera rinxolada, hi arriba sencera, però amb tanta empenta que l’ha d’enfrontar dues vegades per aconseguir sortir-ne victoriosa! 5 puntets de penalització per ella.

Molt a prop de la victòria es queda la Cloe , la petita gran guerrera, que si no hagués estat per la maleïda passarel·la, hagués aconseguit el zero.

Els altres guerrers del nostre club sucumbeixen entre túnels i zones o la bèstia negra. Fins i tot, la pobre Molly, la guerrera tranquila, es fa caquetes amb tanta pressió 

201906 Maresme Athos 2201906 Maresme RitaEn la segona ronda, els senyors d’Argentona decideixen guardar la BÈSTIA i modifiquen el traçat amb una doble rampa. Els guerrers, alleujats per no haver d’afrontar de nou la maledicció de la passarel·la, es preparen per una segona ronda amb esperances de sobreviure. Tot i això, els més grans són derrotats de nou. Només la Winter surt triomfant, aconseguint la primera victòria: un zero i segona posició; i la Rita, la guerrera pausada, que sobreviu als obstacles però no al temps, en una tarda que ha estat més complicada del que semblava.

Diumenge 2 de juny

201906 Maresme Max201906 Maresme RipperValents i decidits, els nostres guerrers es dirigeixen de nou a les contrades del Maresme, disposats a lluitar de nou. Ni el sol, ni els obstacles no els intimiden i presenten dura batalla.

El veterà Max, el guerrer negre, aconsegueix sobreviure a dues pistes, que tot i presentar-li alguns problemes i punts de penalització, el col·loca 5è de la general!

En Thor, el guerrer dels salts, sobreviu amb alguns pals per terra. I la resta de grans són abatuts per zones despietades i l’eslàlom maleït.

201906 Maresme Thor 2201906 Maresme FoxLa Winter segueix guerrera, i després d’una primera batalla on es vençuda per les zones, en la segona posa tot el seu esforç i concentració aconseguint de nou una altra victòria i puja al podi dels vencedors en 3a posició.

La Rita, la guerrera pausada, afronta amb calma cadascun dels obstacles i aconsegueix sortir indemne amb un zero sota el braç.

Per últim, en Fox, el guerrer valent, a qui només li cal afrontar dues vegades l’entrada de l’eslàlom per sortir quasi il·lès de la segona batalla.

Despedeixen les terres del Maresme-Argentona la companyia dels nostres guerrers:

Max, el guerrer negre

Thor, el guerrer dels salts

Cloe, la petita gran guerrera

Athos, el guerrer veloç

Ripper, el guerrer raig de foc

Winter, la guerrera rinxolada

Rita, la guerrera pausada

Fox, el guerrer valent

Molly, la guerrera tranquila