La Berta, en Juanjo i la Mercè van competir a La Selva

201701 Selva HippyDiumenge passat a La Selva va ser un gran dia de fred on tots estàvem congelats. La primera pista de segona divisió era facileta, encara que tenia els seus punts, com algun túnel o algun salt trampa.

Amb un quiet admirable, en Qumba ha fet una pistassa. No se li ha passat pel cap d’anar a veure el Juanjo, cosa que la Mercè ha agraït, però ha tirat una teula a causa de les seves grandàries. Amb unes distancies increïblement perfectes, Qumba acaba la seva pista amb nomes un refús.

Després d’una escapadeta al fer el quiet, Sioux fa una pistassa, es veu que el fred va be, però desprès d’un túnel, no ha volgut fer un rere i això l’ha portat a un refús, acabant la pista amb velocitat i fluïdesa.

Hippy s’ha emportat un zero fent una pista admirable amb molta velocitat. Ha fet un quiet perfecte i unes distancies molt bones, i això li ha portat a emportar-se un zero molt desitjat en el jumping.

La Fusa ha començat be, amb un quiet bo, però quan ha arribat l’hora de fer les distancies, a mi m’ha faltat un pas abans del túnel fent així que la Fusa saltés cap a mi, fent seguidament l’entrada a l’altre costat del túnel, provocant una eliminació i una pista molt lletja.

A la segona manga ja no feia tant de fred, però encara així tots anàvem amb 5 capes a sobre. El començament de la pista era una mica lleig però la resta de la pista era mes o menys fàcil.

En l’agility la Sioux ha començat be, però per una mala indicació del Juanjo i, com a bona gossa que és, li ha fet cas i s’ha dirigit al salt que no era, fent així que s’elimini. Ha tingut un problemeta en la penúltima porta de l’eslàlom, en que la Siux s’ha encaparrat a sortir-hi abans, però desprès de dos intents, l’ha fet be i amb unes zones perfectament tocades.

La Fusa ha fet una segona desastrosa pista on es poden salvar les zones però poca cosa mes.

Després de la pista de la Fusa vaig haver de marxar, amb el que no vaig poder veure els segons recorreguts d’en Juanjo i la Mercè que segurament havien de ser molt interessants.