La Boira classificada pel Campionat d’Espanya

A l’hora prevista, el passat dissabte començava la prova de Grau 2 de RSCE al Club Agility Cornellà.

Els del Cànic érem una bona colla, Vipper/Jordi, Bruc/Victor, Lola/Secun, Morgan y Drac/Elisenda, Winter/David, Loki/Josep, Jake/Mònica, Striptease/Carme i Boira/Cristina, tots molt pujats d’ànims després de veure l’espectacular pista a 0 del Ripper amb la Marta a Grau 1.

201910 Cornella Boira201910 Cornella MorganVàrem començar amb l’agility. La pista tenia una seqüència de sortida amb dos salts i eslàlom que ens va donar molt a debatre: si agafar-lo per una banda, per l’altra, parar-se… i continuava amb uns quants punts més que calia controlar.

L’entrada a l’eslàlom al final va donar molts mals de caps a molts dels participants, entre ells els nostres esforçats del Cànic, com la Vipper, el Morgan, la Lola i l’Striptease. Això no va impedir que aprofitessin per treballar un altre cop l’entrada, conducció o zones deixant més o menys satisfets els respectius guies.

201910 Cornella Loki201910 Cornella VipperEl Bruc, el Drac, la Winter i el Loki van superar perfectament aquest primer punt però van caure en altres punts de la pista i, posats a fer, varen acabar dignament les seves pistes. El Jake i la Mònica varen acabar la seva pista només amb una falteta a la pasarel·la però l’estrella de la mànega va ser la Boira ja que, amb la Cristina, varen acabar-la a 0 i amb molt bon temps. Així van aconseguir l’últim punt que els mancava per classificar-se pel Campionat d’Espanya Individual.

La mànega de jumping era molt més fluida i apuntava cap a millors resultats que l’agility. La Vipper va completar la pista a zero amb el millor temps total. També van fer molt bon temps i a zero o amb una falta: el Morgan, el Drac, el Jake, l’Striptease i la Winter.

La Lola ens va demostrar el seu cor rastrejador i va aconseguir trobar xuxes hàbilment amagades per la pista, la qual cosa, malgrat que el Secun no estava gaire content, la resta de participants vàrem agrair. Poc abans de que li toqués sortir a la Boira es varen sentir uns quants petards i la Cristina va decidir no acabar el jumping ja que la gosseta, tot i semblar un “micromachine” teledirigit és de carn i ossos i no li agraden els petards. A més la feina important ja estava feta!.

201910 Cornella Podi Boira201910 Cornella Podi Jake201910 Cornella Podi Strip201910 Cornella Podi MorganAl final, el Morgan es va endur un 3r lloc en la categoria gran, el Jake i l’Striptease un 2n i 3r lloc respectivament en la categoria midi i la Boira un 3r en mini. Enhorabona a tots per la feina feta!