La Boira directa a 2a Divisió!

201810 Podi IniciacioEls més (cada cop menys) novells del club donàvem el tret de sortida a la segona jornada agilitista organitzada per la FCAG, aquest cop a Les Fonts (Terrassa). A les 8 es mesuraven els gossos que encara no ho havien fet i aquells que sol·licitaven una segona medició.

La Winter es trobava en aquesta situació i estava a les instal·lacions on havia resultat midi en una medició anterior. Tots estàvem pendents de si es repetia la fita, però el peu de rei va dictaminar que li tocarà saltar amb els gossos grans. De res va servir que la Winter protestés dient que cap rei li diu que ha de fer, que ella és republicana!

Al cap d’una estona, a les 8:30, començava un jumping assequible però amb un parell de punts on s’havia de vigilar d’acompanyar bé i una entrada a l’eslàlom una mica complicada.

La primera peluda a saltar va ser la Boira que, amb tan sols un refús en un salt, va deixar el llistó ben alt!

Tot seguit era el torn d’en Fox, que va sortir amb les ganes amb què ens té habituats, però 3 pals van caure pel camí a més d’un refús a l’entrada de l’eslàlom.

El més novell dels quatre caniquillos era el següent a saltar, parlem d’en Joan Miquel i la Cloe. Després d’insistir amb el quiet, van començar una pista que prometia bastant, però la Cloe va refusar el mateix salt que la Boira i posteriorment va fer el salt al revés quedant eliminada, una llàstima.

Finalment, la Winter tancava la ronda de jumpings i, havent vist que la Cloe es solidaritzava amb la Boira, va decidir fer el mateix amb en Fox. Així que un refús i dos palets a terra  que tampoc cal tirar-los tots, com fa el paticorto!

Tornem a la pista, ara per fer la mànega d’agility, amb les zones que tant ens agraden a tots. El recorregut agradava, semblava força fluït tot i tenir trampes, algunes una mica estranyes (per gossos que prefereixin la passarel·la a un túnel).

El primer a saltar va ser el Fox, que va fer una pista molt ràpida, sense refusos i sense penalitzar a les zones, llàstima que va tornar a tirar 3 pals. Així i tot, van aconseguir pujar al podi amb un bon segon lloc a la classificació global!

Tot seguit era el torn de la Boira, que estava decidida a superar-se a ella mateixa i vaja si ho va fer! Pistassa a 0, guanyadora de la prova i ascens a 2a Divisió! Enhorabona equipàs!

En el torn dels gossos grans el resultat va ser diferent.

Primer a la Cloe li va passar exactament el mateix que al jumping, eliminada en refusar un salt i després fer-lo al revés, així que el Joan Miquel va aprofitar per treballar les zones i l’eslàlom.

Seguidament, la Winter arribava a la passarel·la amb un parell de pals a terra i un refús, així que quan no es va aturar a la zona, el David no va dubtar ni un segon en eliminar-se per tal de treballar bé el 2 on 2 off.

Això és tot! Diumenge vinent ens veiem a Reus!