La Boira guanya i puja a grau III

Aquest cap de setmana passat hi havia prova de RSCE al Club Agility Ciutat Comtal de Barcelona.

BoiraA grau 2 només ens vàrem apuntar tres equips, tots tres en alçades diferents:  Cristina&Boira en categoría XS, Carme&O’Neil en midi i Marc&Mia en categoria Intermèdia (l’antiga L). El jutge era el francès Dominique Prin que, tot i allargar una mica la prova pels canvis de pista, va muntar unes pistes molt ràpides i que posaven a prova la conducció a distancia, el control, les discriminacions i, especialment, les cames del guia.

El dissabte, malgrat tots els reptes que plantejava la pista, la Cristina i la Boira els van superar tots amb nota, acabant totes dues mànegues a 0 amb tant bona velocitat, tant a l’agility com al jumping, que va aconseguir el punt d’ascens que li mancava per pujar a Grau 3. I de pas aconseguir el primer lloc de la categoria mini per acomiadar-se per la porta gran del Grau 2.

En categoria midi, l’O’Neil va fer dues bones pistes però amb un puntet de creativitat en el traçat de les pistes no valorat pel jutge (bé, sí el va valorar per eliminar-la). Tot sigui per anar agafant experiència en competició i guanyar en seguretat.

El Marc i la Mia també van tenir un bon dia. En el jumping una relliscada de la Mia va fer que refusés un salt i perdés temps però es va treure l’espineta amb un molt bon agility sense penalitzacions i amb Pv, que va permetre que a la classificació general quedés en tercera posició.

El diumenge l’O’Neil es va agafar festa i la Boira es va estrenar a Grau 3.

Per tant només quedava com a representant del Cànic el Marc i la Mia. Les pistes tampoc varen defraudar en la línia del dissabte i la Mia, ja amb tota la confiança del dia anterior va començar amb un jumping perfecte a 0 i rapidíssim amb PA, però a l’agility va decidir que el balancí no li queia bé, refús, falta i temps. Tot i amb això i gràcies a poder completar les dues mànegues sense eliminar-se, el Marc i la Mia varen aconseguit el segon lloc de la classificació general de la categoria L.