La Boira i en Max superen un terreny complicat

201809 Badalona Podi BoiraEl passat dissabte es va celebrar a Badalona una prova puntuable per al campionat d’Espanya.

La participació del Cànic es presentava nombrosa per a altres categories, però no tant per a la de grau 1 on les úniques participants eren la Marta amb en Max en la categoria d’estàndard i la Cristina amb la Boira en la categoria Mini.

201809 Badalona Boira 2Per als que mai havíem anat a Badalona, les vistes des de les instal·lacions ens van impressionar però el que més ens va impactar va ser la pista on havíem de córrer ja que semblava que el terra s’havia traslladat des de la platja de Badalona fins les instal·lacions del Club d’Agility Badalona. Aquest fet, a pesar del gran treball i grans esforços per part de l’organització per aplanar el terra en cada tanda, afegit a unes pistes força complicades i al retard acumulat ja apuntava a una tarda interessant.

La primera pista era complicada, amb varies trampes mortals i uns reres difícils d’arribar amb el terra que hi havia. Això va fer que els pobres gossos s’anessin eliminant un darrera l’altre.

Van començar els minis i la Boira no ho veia gens clar. Va fer una falta a l’eslàlom i després de corregir-la va començar a agafar confiança però tanta que va decidir saltar-se la passarel·la. Tot i així, la Cristina va decidir continuar per motivar a la Boira que anava amb més por que amb ganes.

Pel que fa al Max i la Marta, van començar bé fins que el Max va ser absorbit per la passarel·la i llavors va decidir fer la pista que ell havia pensat, la Marta va aprofitar per treballar zones i finalment van fer una bona feina.

201809 Badalona MaxLa segona pista, molt semblant a l’anterior, no augurava un bon desenllaç però no va ser així. La Marta i el Max van fer una bona pista, molt més segurs que a la primera màniga amb un bon eslàlom i unes bones zones però van quedar eliminats.

La Boira, amb també més confiança que a la primera màniga, va començar molt bé i molt segura fins que van arribar a la passarel·la on va tornar a fer de les seves. Tot i així van continuar i van acabar la pista amb una falta.

Finalment, la Boira i la Cristina van aconseguir una segona posició al podi de Mini-Midi, amb una tassa d’obsequi (molt maca, per cert) i moltes més ganes de treballar.