La Boira ja és a grau II

201905 Badalona Podi BoiraDiumenge, després de la resaca del Badatunnel i l’Open, es celebrava al Club d’Agility Badalona una prova puntuable per al proper campionat d’Espanya 2020

Com a úniques participants de Grau I, allà estaven la Boira i la Cristina sense moltes esperances de fer l’únic zero que les mancava per passar a Grau II.

201905 Badalona Boira 2

En la primera mànega, van començar bé amb una bona entrada a l’eslàlom i una bona velocitat, amb un balancí i una pasarel·la que no van ser de les millors però que les van fer aconseguir el zero que tant s’ha fet esperar.

En la segona mànega la pista presentava certs punts de dificultat que la Boira i la Cristina van solventar sense problemes, però una falta en la pasarel·la va fer que la Cristina aprofitara per treballar i corregir el balancí i alguna coseta més, resultant eliminades.

Les premonicions es complien i amb el zero de la primera mànega la Boira va aconseguir pujar a Grau II i és que el Club Agility Badalona s’està convertint en un talisman per a aquest binomi que sempre que hi van tenen sort.

Ara si que sí, molt contentes amb aquest ascens i a continuar treballant!