La Boira també triomfa en primera

201903 Podi 1D Boira201903 Podi 1D StripEl passat diumenge i de bon matí, els equips de primera divisió ens vam presentar al Club d’Agility Badalona per passar una bona estona amb els nostres. En mida gran estaven en Morgan, la Vipper, la Sioux i en Hippy, en mitjans la Striptease i en petits debutava la bonica Boira.

201903 Badalona Boira 2La primera pista era el jumping. Des de fora ja veiem que hi havia un punt on, si tu no tenies moltes cames i el pelut una bona entrada de l’eslàlom, estàvem venuts i a l’entrar a reconèixer ho vam corroborar.

La Carme va ser la primera en fer la pista. Com te una bona entrada a pals no va tenir problemes, però si amb en algun “rere” que a la Striptease no li va quedar gaire clar i on els van marcar un refús. Tot seguit va participar la Boira, en la seva primera pista en primera divisió. La Cristina estava una mica nerviosa però, com sempre, aquest equip ho va fer fenomenal. Això si, també van ser les primeres en demostrar que l’entrada a l’eslàlom era bastant complicada, així que refusada per l’equip.

201903 Badalona MorganDesprés era el torn dels grans. En Morgan, com sempre, va sortir a tota potència i aquest cop afegint una mica de cap. Resultat: un jumping a zero. Molt bé Eli i Morgan, dona gust veure-us! .

Poc després sortia la Sioux guiada per en Juanjo qui va intentar assegurar tant l’entrada als pals que va acabar fent fora a la gossa, provocant una refusada. La resta molt ben portada i amb molt bona velocitat.

Vipper i Jordi un equip bastant novell però que ja estan donant guerra a primera divisió, van fer un Jumping a la velocitat de la llum, però emportant-se un parell de palets pel davant.

I per últim sortia en Hippy. En aquest cas, però, la seva guia no te bones cames no va arribar be per marcar l’entrada dels pals. Per sort i miracles de l’agility va aconseguir arribar al pals sense refusada, acabant la pista a 0 ni que, això si, van penalitzar uns segons per temps.

L’agility el fèiem a la pista gran, i el jutge va decidir aprofitar tota la pista. Els que no tenen un bon quiet, ho tenien malament, la sortida era un salt seguit d’un túnel recte, un salt , gir de 90º i balancí. Si no arribaves a marcar el gir, hi havia un túnel que amenaçava en atrapar els peluts. Cal destacar també un túnel posat a l’entrada de la passarel·la que també tenia la funció de fer desaparèixer els gossos de la pista.  

201903 Badalona Sioux201903 Badalona HippyLa primera en sortir va ser la Carme i ja sabem que el quiet no és el millor que té Striptease. Així que Striptease va ser engolida pel túnel que no tocava fer, seguit per un molt bon balancí, un eslàlom molt fluixet, i tornar a ser engolida pel túnel sota la passarel·la unes quantes vegades. Tot i amb un eliminat, la Striptease va pujar al tercer lloc al podi.

La Boira te un bon quiet i la Cristina hi va confiar molt, es va allunyar molt de la Boira i també de l’entrada del túnel que tocava així que la Boira es va passar la boca de llarg. La resta molt bona pista, amb una refusada abans de l’eslàlom i molt bones zones, guanyant-se així un segon lloc al podi. Felicitats Cristina, molt bon debut!.

La Vipper va ser la primera en sortir dels grans, van fer molt bona sortida i unes zones espectaculars, però una mala entrada al eslàlom va fer que Jordi repetís la seqüencia quedant així eliminats.

La Sioux, sortia la següent, un quiet boníssim, un bon balanci i en general una pista molt ràpida, tant que no va poder frenar a la zona de la pasarel.la i ho va dissimular amb un bon salt. Tot i així es va treure uns puntets extres quedant la tercera de la mànega.

En Hippy, que des de fa un temps té un quiet molt bo, va fer una sortida genial, un bon balancí i posteriorment bona distancia als següents obstacles. Després, però, a partir d’una mala entrada als pals, va preferir fer el túnel enlloc de la passarel·la, més tard es va saltar la zona i al final va ser un salt enlloc d’un túnel. Crec que es va eliminar a tres llocs diferents.

Per últim en Morgan, que també va ser engolit pel maleït túnel al no arribar l’Eli a marcar el gir així que, ja eliminats, l’Eli va preferir rectificar les zones .

Ens veiem a la propera!