La Carme amb opció a podi en la lliga

201512 Quiteria ComaEls últims a còrrer aquest cap de setmana han sigut els nostres representants de Divisió d’Honor, la Coma, la Cora, l’Striptease i en Drac. En Carles Fortuny ha començat amb una pista que suposava un repte en varis punts i tots els equips han vist on els calia reforçar-se.

La Coma ha fet un agility excel·lent molt controlat i fins i tot colant-nos canvis secs on ha tirat dos pals més per la calor que per conducció. La Cora ha anat rapida i sovint no es creia algun túnels ja que la Juli li indicava amb massa pressa i finalment ah fet un refús a la passarel·la però amb bon temps. El Drac ha fet una pista centrant-se en la passarel·la la qual ha sigut correcte però s’ha eliminat en un túnel que no era per culpa de la guia que no li ha indicat bé i l’Striptease ha sigut un dels pocs gossos que han acabat la pista a 0.

El jumping era més facilet i en Drac ha tornat a eliminar-se en un rere per fora que volia provar l’Elisenda, no hi ha res com tenir un guia en pràctiques. l’Striptease ha decidit eliminar-se al penúltim obstacle, no tenien ganes de podi. La Cora a aconseguit completar-la a 0 sumant 14 puntets a la lliga i la Coma ha tirat la longitud en un gir molt tancat i un altre pal durant la pista, el que no ha impedit que la Diana marxes contenta de l’execució del nostre monstre blanc. 

A una jornada d’acabar la lliga catalana, el equip de divisió del Cànic segueix 4rt de la Lliga Catalana però sense opcions de rascar el 3r lloc. La Carme, que anava tercera la la lliga ha perdut aquesta posició davant d’en Marc i en Zeus del Kronos però l’animem a donar-ho tot el pròxim cap de setmana!