La Carme guanya a Santa Quitèria

201812 Quiteria Podi CarmeDiumenge passat la prova de Primera Divisió de la FCAG al Club d’Agility Santa Quitèria començava puntualment a l’hora convocada, les 11h en punt. El jutge era el Julian Sánchez i pels companys de la Divisió d’Honor que ja havien acabat la seva prova sabíem que tot i ser pistes divertides, tindrien un important grau de complicació.

Aquesta vegada ens faltaven el Morgan i el Hippy per lesió, de manera que allà estàvem els equips Striptease-Carme en categoria midi i Colli-Sam, Sioux-Juanjo i Dana-Maria en estàndard.

201812 Quiteria CollieLa Collie ha fet dues pistes fabuloses i molt ben conduïdes pel Sam en quasi la totalitat del seu recorregut. Només ha fet una falta en l’agility i ho ha arrodonit amb un jumping realment excepcional.

La Sioux ha continuat amb la tònica que està portant últimament però avui ha decidit tenir una mica d’iniciativa pròpia en l’agility fent un salt que no tocava. En el jumping, però, ha demostrat que està en plena forma.

La Dana avui no estava inspirada ja que encara no està totalment recuperada d’una otitis però ha completat l’agility i el jumping bo i que amb molt de temps extra.

Finalment l’Striptease ha sortit amb prou ganes com per acabar les dues pistes sense penalitzar i s’ha acabat situant en el primer lloc de la classificació final de la categoria midi.

I amb tot això, s’ha fet l’hora de dinar i hem deixat els companys d’iniciació amb la seva prova!

201812 Quiteria Sioux 3201812 Quiteria Strip201812 Quiteria Dana